09.08.2016,  16:27:29 | 0 comentarii | 779 vizualizari
Primăria Uricani vrea modernizarea altor 12 drumuri vicinale
de Corneliu BRAN
După investiţiile de peste 80 de miliarde lei vechi de la moderni­zarea celor opt drumuri vicinale din Uricani, investiţii aflate în curs de finalizare spre bucuria celor care locuiesc în zone mai retrase sau mai îndepărtate de oraş, primăria şi primarul Dănuţ Buhăescu nu se opresc aici.
 
Am aflat marţi de la edilul şef al Uricaniului că aceste investiţii sunt doar o primă etapă de modernizare a drumurilor vicinale. În prezent, se lucrează la documentaţia pentru etapa a doua de investiţii la aceste drumuri, care va cuprinde alte 12 drumuri vicinale.
„Până în septembrie-octom­brie lucrăm la documentaţie. Nu ştim cât vor costa aceste investiţii, până nu terminăm, dar cu siguranţă se va ajunge undeva la peste 100 de miliar­de lei vechi. Bani care vor veni o parte prin PNDL, unde vrem să fim cuprinşi în programul lor, iar pentru asta ne vom lupta la anul, fireşte, după ce depunem documentaţia la care lucrăm”, a declarat pentru ZVJ primarul Dănuţ Buhăescu.
Spre ştiinţa locuitorilor, drumurile vizate sunt: Balomir, Todoconi, Petroasa, Valea de Brazi (până la Puţul 8), Caraiman, Şerponi, Manoleşti, Strugurelui, Cheile Buţii, drumul spre cabana Câmpu lui Neag şi alte două drumuri dintre zona Sterminos şi fosta Preparaţie Uricani.
 
Corneliu BRAN

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter