10.08.2016,  13:59:22 | 0 comentarii | 848 vizualizari
Tiberiu Iacob- Ridzi nominalizează echipa funcționarilor care a făcut posibilă atragerea celor mai multe fonduri europene
de Alina PIPAN

Primăria Petroșani se laudă cu două ”medalii” de aur și argint, la olimpiada investițiilor realizate cu bani europeni. Conform evaluării făcută de Ministerul Fondurilor Europene, Petroșaniul a atras,  în perioada 2007-2013  cele mai multe fonduri structurale, la nivelul Văii Jiului. De asemenea, se situează pe locul II în județ, după Deva, la acest capitol.

Bineînțeles, multe dintre felicitări le merită echipele manageriale ale acestor proiecte, care și-au dat toată silința ca totul să fie conform legii. Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a mulțumit nominalizând fiecare dintre persoanele care au muncit pentru realizarea acestor proiecte.

”Din totalul de 42 de proiecte acceptate pentru finanțare de către UE, 7 aparțin administrației publice locale, celelalte fiind aplicate de către reprezentanții sectorului privat, pe care îi felicit pentru inițiativă și curajul de asumare a unei responsabilități foarte mari, pe care acest tip de proiecte o implică”, menționează primarul Tiberiu Iacob- Ridzi.

Iată echipa care a făcut posibilă atragerea acestor fonduri:

Paulina Dragoș, Mihaelea Curelea, Georgeta-Carmen Terteci-Popescu, Florica-Maria Danciu, Tinca-Gina Săulescu, Dorina Leucă, Iuliana-Laura Diamand, Ana-Ștefania Samfira.

Colaboratori:

Claudiu-Lucian Cornea, Marian Popescu, Adrian Negoe, Emilia Dorina Popa, Ion Dobre, Lucian-Octavian Dragomir, Daniel-Adinel Vișan, Irma Andrei, Mioara Ursan, Daniela Alb, Ortansa Lungu, Iuliana-Bianca Ungur, Andrei Zilahi, Nicolae Stăncioi, Constantin Popa.

 

Proiectele administrației publice locale:

- Reabilitarea şi modernizarea arterei principale din municipiul Petroşani

- O şcoală pentru viitor

- Reabilitare zonă pietonală şi parcuri în centrul municipiului Petroşani

- Reabilitare străzi zona centrală a municipiului Petroşani

- Sistem de supraveghere video în zona centrală a municipiului Petroşani –

- Reabilitare, modernizare şi achiziţionare echipamente pentru Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani

- Centrul național de informare și promovare turistică în municipiul PetroșaniInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter