11.08.2016,  10:48:55 | 0 comentarii | 1134 vizualizari
Spitalul Municipal Vulcan face investițiile necesare, dar treptat, conform bugetului
de Alina PIPAN

Vara aceasta Spitalul Municipal Vulcan  a investit atât în lucrări de întreținere a sediului, dar și pentru achiziții ale unor sisteme medicale necesare tratării pacienților.

La începutul verii spitalul a investit peste 74.000 lei în reabilitarea termică a spitalului. De asemenea, a investit 50.000 de lei pentru amenajarea spațiului verde anexat spitalului, care a avut parte de o serie de lucrări de amenajare și întreținere. Spitalul a achiziționat și o instalație de distribuție curenți slabi și tari. Atât pentru achiziție, dar și pentru instalarea acesteia au fost cheltuiți 28.000 lei luna trecută.

Ultima achiziție a fost aceea a unui sistem medical. A fost cumpărată și o instalație de distribuție a fluidelor medicale, necesare  pentru secția de îngrijiri paliative. Această achiziție, care include și montarea, a costat spitalul 65.000 lei, și a fost realizată la finele lunii iulie. Instalația este formată de obicei din  stație centrală,   sistem de distribuție realizat cu țevi de cupru medicalizat, reductoare de presiune, sistem de alarmare și elemente terminale.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter