24.08.2016,  13:33:32 | 1 comentariu | 859 vizualizari
Primarul Vasile Jurca o ia de la capăt cu domeniul schiabil. Plătește scoaterea terenului din domeniul forestier
de Alina PIPAN

Primarul Vasile Jurca a început suișul pe panta abruptă a amenajării unui domeniu schiabil,  care va fi profitabil cel mai devreme peste 15 ani.  A dat în lucru documentația pentru preluarea în administrare a terenului din domeniul forestier.

Primăria Petrila a mai trecut o dată prin aceleași proceduri și cheltuieli, după ce s-a ascoait cu investitorul privat în vederea amenajării Domeniului Schiabil Șureanu. Tocmai asocierea nu a permis scoaterea unui teren din administrarea Romsilva. Așadar, asocierea a fost reziliată și procedurile reluate. Acum primăria plătește aproximativ 34.650 lei pentru realizarea unei noi documentații necesare procedurii de preluare în administrare a terenului de la Romsilva.

A fost contractată o firmă din Deva pentru a realiza documentația. Aceasta s-a angajat să realizeze trasarea și materializarea în teren a pârtiilor, teren ce urmează a fi scos din domeniul forestier  și transmis în proprietatea publică a orașului în vederea realizării pârtiilor de schi pentru Domeniul Schiabil Șureanu. Se trasează și materializează în teren și suprafețele ce terenurile care vor fi cedate de UAT Petrila, în compensație pentru terenul preluat pentru construirea părtiilor.

Firma de proiectare va depune documentația la autoritățile decizionale. Suprafața estimată este de 63.63 ha. 


Comentarii articol (1 )

#1 Nelu Curca30.08.2016,  01:18:51
Dar cine vor fi mari patroni acolo tot Golanii de Ramascani din Petrila?vor fi in frunte cu marele politist Scafariu nasul lor


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter