25.08.2016,  09:14:54 | 0 comentarii | 1162 vizualizari
Cel mai căutat tip de vacanţă în judeţul Hunedoara! A înregistrat o creştere de peste 689% în ultimul an
de Ziarul Vaii Jiului

Majoritatea agenţiilor de turism le oferă clienţilor posibilitatea de a cumpăra vacanţe la pret redus, în funcţie de anumite criterii, acestea fiind împărţite în trei categorii principale: Early Booking, Last Minute şi City Break. Practic, este vorba despre modul în care fiecare persoană acţionează înainte de a pleca într-un concediu - fie îşi planifică vacanţa cu câteva luni înainte, fie se decide în ultimul moment, fie preferă să călătorească 2-3 zile, în special în timpul unui weekend.

Pe baza datelor oferite de Google în ultimele 24 de luni, specialiştii DWF şi reprezentanţii Aerolines.ro au realizat o analiză a obiceiurilor locuitorilor judeţului Hunedoara în ceea ce priveşte achiziţionarea pachetelor de vacanţă.

La nivelul Judeţului Hunedoara, toate cele trei categorii au înregistrat creşteri în ultimul an, însă cea mai spectaculoasă ascensiune, de peste 689.29%, se observă la vacanţele tip Early Booking, ceea ce reflectă interesul oamenilor de a-şi face planurile din timp, beneficiind astfel şi de reduceri semnificative din partea agenţiilor de turism şi de preţuri mai bune la biletele de avion.

De cealaltă parte se află pachetele Last Minute, cu o evoluţie de doar 6.67% în ultimul an. Ce înseamnă acest lucru? Locuitorii judeţului Hunedoara nu îşi permit să plece într-o vacanţă neprevazută, indiferent că sunt conditionaţi de programul de la locul de muncă sau de aspectele financiare, astfel că se situează pe locul 15 la nivel naţional din acest punct de vedere.

Analizând preferinţele oamenilor pentru mijlocul de transport folosit în timpul vacanţelor, avionul ocupă prima poziţie în acest sens. Siguranţa de care se bucură pasagerii, rapiditatea cu care ajung la destinaţie şi preţurile accesibile sunt doar câteva dintre avantajele pe care le au cei care călătoresc cu avionul. Dar care sunt destinaţiile de vacanţă pe care locuitorii judeţului Hunedoara le caută cel mai mult? “Anul acesta se caută tot mai des bilete de avion ieftine pentru Paris, Roma, Bruxelles, trei dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii”, a declarat Iulian Scrieciu, online manager la Aerolines.ro.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter