25.08.2016,  10:28:15 | 0 comentarii | 765 vizualizari
Rețeaua de gaz din Colonie va fi montată subteran
de Alina PIPAN

Este posibil ca realizarea rețelei de gaz din Colonie să depășească termenul preconizat de un  an, pentru că trasarea conductei se va face subteran, sub atenta supraveghere a unui inspector de la E.On Gaz. Constructorul va avea la dispoziție un plan existent al infrastructurii subterane, dar , așa cum s-a întâmplat și în cazul extinderii canalizării, în teren realitatea este alta. Sunt, de exemplu, fundații realizate fără autorizații, deci necuprinse în planurile existente.

Traseul conductei proiectate este rectiliniu, montajul subteran, adâncimea minimă de montaj de 0.9 m de la generatoarea superioară a conductei până la cota finită a străzii. Conducta va fi din polietilenă PE100SDR11. Pentru Cuza Vodă se vor monta 2 vane de DN 160 mm, din PE, pe cele două ramuri principale. Pe tot traseul se vor monta răsuflători.

Înainte de începerea lucrărilor, la predarea de amplasament, se va solicita obligatoriu prezența operatorului de distribuție licențiat, a proiectantului precum și a delegaților societăților deținătoare de rețele subterane pentru a se fixa traseul definitiv al conductei. Se vor respecta indicațiile și restricțiile impuse prin avize. Se recomandă ca săpătura să se execute manual pentru a nu afecta rețelele utilității. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter