25.08.2016,  10:29:26 | 2 comentarii | 999 vizualizari
Să nu ne mai păcălim cu promovarea artiștilor locali, petrilenii vor Salam! Exact pe acela care va cânta la Uricani
de Alina PIPAN

Primăria Uricani a făcut o extravaganță anul acesta, a chemat la Zilele Orașului Uricani artiși bine cotați, doriți de uricăneni: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Florin Salam, Connect-r, Fuego, Vescan, Ileana Ciuculete, Minodora, Nicu Paleru, Axinte și Aurel Moga. Greu de egalat oferta, mai ales că acești artiști cântă pe bani mulți. Cu tot costul ridicat, să știți că uricăneni sunt bucuroși tare, și mai bine se uită cu drag spre scenă, decât să se uite la bani.

Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila se pregătesc pentru Zilele Orașului Petrila. Așa cum ne-au obișnuit, au făcut un sondaj de opinie pentru a afla ce își doresc petrilenii în materie de artiști pentru serile de 16-18 septembrie. Cu toate că Petrila are artiști locali buni, ansambluri extraordinare, petrilenii care au răspuns mesajului primăriei au spus într-un glas că vor Salam. Singura parte bună este că doar vreo 30 de persoane, dintre care vreo două cu mesaje de consternare vizavi de opiniile celorlați, au răspuns întrebării. Dar ideea a fost clară. Până și Guță ar rămâne uimit să vadă că pe plan local a pierdut în fața colegului de breaslă Salam.

Cu toate că primăria a menționat că va ține cont de preferințele petrilenilor, dar și de posibilitățile din buget, ni se pare evident: dacă tot au întrebat, măcar pentru achiziția lui Salam prebuie să scotocească în buget, pe undeva. 


Comentarii articol (2 )

#1 Constantin 25.08.2016,  14:26:02
Ne scaldam in coada de clasament invitând manelisti . Mi-e mi-ar fi rușine .
#2 ion26.08.2016,  09:57:12
invitam numai manelisti .rusine


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter