31.08.2016,  12:55:43 | 0 comentarii | 706 vizualizari
Primăria Petrila are nevoie de doi electricieni anume
de Alina PIPAN

Primăria Petrila, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de muncitor calificat (electrician), treapta I și muncilor calificat (electrician), treapta III. Părerea nostră că-s ochite, nu de alta, dar se cere vechime anume pentru aceste posturi, deși există un deficit deja cunoscut pe piața muncii pentru posturile de electrician. Acum, dacă preia primăria vreo doi electricieni de la mină, ca să nu se mai chinuie pe-acolo, nu-i așa de mare păcatul. Nu ne jurăm pe roșu că așa o fi, doar ne dăm cu părerea.

Dacă tot ne-am apucat vă spunem și condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale:

muncitor calificat (electrician), treapta I: studii generale, şcoală profesională, liceu de profil sau curs de calificare în meseria de electrician, vechime în specialitatea studiilor 9 ani, atestat A.N.R.E. pentru instalaţii şi reţele electrice;

 muncitor calificat (electrician), treapta III, studii generale,şcoală profesională,liceu de profil sau curs de calificare în meseria de electrician,vechime in specialitatea studiilor 3 ani, atestat A.N.R.E. pentru instalaţii şi reţele electrice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

13 septembrie 2016, ora 15:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

20 septembrie 2016, ora 10.00: proba scrisă;

data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Petrila din Petrila, str. Republicii nr. 196,  telefon 0254/550.977, 0254/550.760.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter