31.08.2016,  15:49:39 | 0 comentarii | 572 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Ca de obicei, Costel Avram - un om de cuvânt / De ieri, 12 familii din colonia Galeria Cimpa beneficiază de canalizare
de Corneliu BRAN
Ieri, Costel Avram i-a privit drept în ochi pe locuitorii din colonia Galeria Cimpa. Doar când te ţii de cuvânt poţi să faci aşa ceva. Chiar dacă în această zonă locuiesc doar 12 familii, Costel Avram a promis mai an că SC Apa Serv Valea Jiului SA va introduce cana­li­zarea pe spesele proprii. Când eşti manager bun, reuşeşti să te ţii de cuvânt, iar Costel Avram s-a ţinut de cuvânt. De ieri, locuitorii din colonia Galeria Cimpa au nu doar apă curentă, ci beneficiază şi de serviciile de canalizare.   
 
Ing. Florin Donisa, şeful departamentului exploatare SC Apa Serv Valea Jiului: „Lucrarea s-a realizat în trei săptămâni. 12 familii au fost racordate la reţeaua de canalizare. La lucrare au fost mobilizate nume­roase utilaje şi forţă  de muncă. Lungimea to­tală a reţelei de canalizare cu racorduri cu tot este de aproximativ 400 metri. Investiţia s-a reali­zat din fonduri proprii şi ajunge la aproximativ 30 mii lei”.
Ing. Costel Avram, directorul general SC Apa Serv Valea Jiului: „După ce s-a tras apa potabilă, am promis că aceste familii vor beneficia şi de canalizare. Mă bucur că SC Apa Serv Valea Jiului SA a putut să se ţină de cuvânt, efectuând această lucrare integral din fondurile sale, pe care o dăm în folosinţă astăzi. Şi pe această cale vreau să le mulţumesc colegilor de la Apa Serv, angajaţilor  care, în regie proprie, au lucrat cu multă dăruire şi pricepere la introducerea canalizării. Rămâne ca Primăria Petrila să refacă drumul şi cred că, în viitor, îl va şi asfalta. Această lucrare reprezintă un lucru benefic atât pentru societatea noastră, cât şi pentru oamenii care locuiesc aici, fiindcă, totuşi, în anul 2016, să beneficiezi de serviciile de apă şi de canalizare nu este un lux, ci o necesitate. Unde vom putea, vom face în aşa fel ca să ajutăm oamenii, pentru că oamenii din Valea Jiului sunt beneficiarii serviciilor noastre, iar noi trebuie să ridicăm standardul serviciilor prestate. Inaugurând astăzi şi reţeaua de canalizare, cred cu tărie că ne îndepli­nim ceea ce ne-am propus”.
 
Corneliu BRAN
 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter