05.09.2016,  13:25:22 | 0 comentarii | 871 vizualizari
Primăria Petroşani are nevoie de pălmaşi
de Alina PIPAN

Direcția Administrarea Domeniului Public şi Privat Petroşani  are nevoie de oameni. A scos la concurs 7 posturi,  dintre care 5 de pălmaşi, cum se spune în  popor. Doar două dintre cele 7 posturi sunt pentru posturi de funcţionari în Compartimentele de   fond locativ şi Achiziţii publice.

La Serviciul administrarea domeniului schiabil Parâng este nevoie de un lăcătuş mecanic, care nu trebuie să aibă multă şcoală, cel puţin 10 clase, dar să ştie meserie, adică să aibă 5 ani vechime.  La Compartimentul administrare cimitire, sera de flori-zone verzi este nevoie de şofer, un muncitor  calificat şi unul necalificat, de gropar. De asemenea, este nevoie de un muncitor calificat şi la întreţinerea grupurilor sanitare.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba practică şi interviul. Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Petroşani în data de 27.09.2016, ora 10.00 proba practică, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse din data de 05.09.2016 până în data de 16.09.2016, ora 13, la Primăria Petroşani (registratură), relaţii suplimentare pot fi obţinute la camera 27, et. 2.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter