07.09.2016,  16:48:42 | 6 comentarii | 1739 vizualizari
Delia va cânta la Petrila 45 de minute, / Cu 1.200 lei/ minut
de Corneliu BRAN
O şedinţă de îndată a fost convocată de primarul Vasile Jurca miercuri 7 septembrie în sala de şedinţe din primărie. 
 
Pe ordinea de zi s-au aflat şase puncte: o rectificare de buget; delegarea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat de interes local către noua societate de gospodărie locală, S.C. Edil Sal Pres S.A., având ca acţionar unic consiliul local; modificarea HCL 22/ 2016; evenimente legate de „95 de ani de fotbal la Petrila” (care vor avea loc pe data de 10 septembrie, în ziua care CS Inter Petrila are meci de campionat cu cei de la Băniţa, după care fostele glorii ale clubului vor avea meci cu cei de la Parângul Lonea şi se vor depăna apoi amintiri într-un cadru plăcut); finanţarea de la bugetul local a cheltuielilor care nu sunt finanţate de la bugetul de stat – aici fiind vizat Podul de la Jieţ; Zilele Oraşului Petrila.
În legătură cu ultimul punct de pe ordinea de zi, ce a vizat organizarea „Zilelor Oraşului Petrila”, data acestei manifestări a fost stabilită în perioada 16-18 septembrie. Proiectul prezentat şi iniţiat de primar (absent de la şedinţă) a fost aprobat în unanimitate de aproape toţi consilierii prezenţi (o singură abţinere). În acest sens, manifestările ce vor avea loc în cadrul acţiunii vor fi susţinute de la bugetul local cu 80.000 lei, cei mai mulţi bani fiind alocaţi pentru concertul cunoscutei cântăreţe Delia. Mai exact suma de 54.000 lei, pentru un... „concert de 45 de minute”…
 
Corneliu BRAN

Comentarii articol (6 )

#1 localnic08.09.2016,  12:53:13
Pentru subcultura...merita suma alocata!
#2 dan meza 08.09.2016,  18:18:45
Sarbatoresc inchderea minei Petrila, banuiesc . In cazul asta merita atata cheltuiala , ca si in cazul Uricaniului. Saraci si prosti dar hotarati ....:)
#3 jakuz09.09.2016,  13:25:21
Paducel ,copil mic pe langa Jurca.Acest individ,de cand a urcat in jilt,nu face altceva decat sustine interlopii din oras.Toti isi fac de cap.Curtean cu"cetatenii" lui din campanie:ZERO!AM scapat de un drac si-am dat de doi,ca asa-i la noi.Politia locala nu misca-n front!Trec hotii pe langa ei fara jena.MURDAR.
#4 locuitor14.09.2016,  09:14:27
In conditiile in care se spune ca nu sunt bani in bugetul local pentru ce au alocat ,,mintile luminate ale orasului,,54o de milioane unei singure cantarete? Bun, edilii au gresit in propunere, dar cum au putut consilierii sa aprobe asa ceva? Se vede de departe ca suntem un oras bolnav. Cu banii aia mai bine dadeau de mancare copiilor saraci sau le cumparau hainute ori rechizite scolare. Dar ce sa ceri unora care si ei la scoala au avut doar note mici...
#5 Jecky 17.09.2016,  18:45:08
Radio Erevan a anuntat ca Delia este flebetea lui Bobar si cum Jurca este catelusul lui Bobar,iar ceilalti consilieri PSD-isti sunt doar masa de manevra se aloca o juma de miliard doar ca lui Bobar sa-i cante Delia la ureche la masa de protocol care va avea loc ,la o cabana (sac ca nu va spun care!)dar a carui costuri sunt ditili de jumatatea lui miliard.Ce sa va fac daca ati votat ca prostii,platiti si MUCLES.
#6 platitor de taxe17.09.2016,  21:41:19
tot consiliul local o sa aiba orgazm ,cam scumpi chilotii deliei ,dar ce mai conteaza ,ii da si paducel un mozol si toata lumea e fericita , pacat de oras ca cu sumele astea se putea face un proec o cofinantare ,ce spuneti baietii?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter