21.09.2016,  12:08:29 | 0 comentarii | 989 vizualizari
Anul viitor pe vremea aceasta, clădirea veche a Școlii 2 va fi o grădiniță cu program normal
de Alina PIPAN

Astăzi, 21 septembrie, Primăria Petroșani a scos la licitație lucrările de execuție  pentru reabilitarea cladirii vechi a Școlii Gimnaziale nr. 2 și transformarea în gradiniță cu program normal.

Grădinița din Colonie funcționează într-un spațiu care nu are autorizație sanitară de funcționare. Numărul copiilor care au domiciliul în această zonă este apreciabil. Pentru acești copii se impune amenajarea unei grădinițe care să obțină toate autorizațiile de funcționare.

Incinta Școlii Gimnaziale nr.2 este clădirea în care a funcționat învățământul primar. Această clădire se va moderniza în urma lucrărilor ce vor fi realizate și va fi amenajată pentru funcționarea unei grădinițe cu program normal, adică cu un program scurt, de patru ore. La clădirea fostei școli se vor realiza reparații la acoperiș, terasă, instalații electrice, instalații sanitare, instalații de încălzire, finisaje interioare, finisaje exterioare și amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială. Costul acestei lucrări are o valoare estimată considerabilă,  aproximativ 720. 000 lei. Comisia care va analiza ofertele va alege totuși cea mai bună ofertă raportat la calitate și preț.  Vor fi păstrate accesul pietonal și auto din strada Gheorghe Barițiu.

Constructorul va avea termen de predare a lucrărilor 12 luni de la semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter