04.10.2016,  17:28:24 | 0 comentarii | 670 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / „Ziua Internaţională a Educaţiei”, pregătită din timp
de Gheorghe OLTEANU

Astăzi, la ora trei după amiaza, la Vulcan clopoţelul va suna numai şi numai pentru cadrele didactice de la instituţiile de învăţământ din municipiu. Sala în care doamnele, domnişoarele şi domnii profesori şi învăţători vor fi împreună este cea de la Dincă.

Primăria şi Consiliul
Local ale municipiului Vulcan nu au uitat să pună din timp deoparte ceva bani şi pentru marcarea şi sărbătorirea „Zilei Internaţionale a Educaţiei”. Au făcut-o în fiecare an şi, iată, o fac şi acum, de 5 octombrie 2016. Ca întotdeauna, res­ponsabili de organizarea petrecerii de astăzi sunt membrii comisiei cultură-sport a consiliului local. Fiecare dintre cei cinci consilieri locali care o compun au de îndeplinit sarcini concrete. Pe care Pompiliu Barbu, preşedintele comisiei (în imagine), a avut grijă să le aducă din timp la cunoştinţă.

 
În jur de trei sute
de cadre didactice vulcănene sunt aşteptate să se simtă bine, de ziua lor, la „Sala Dincă”. Anul trecut, îmi amintesc foarte bine, organizatorii au fost la înălţime. Am aflat asta chiar de la câteva cadre didactice. Neîndoielnic, la fel va fi şi acum. Dacă nu chiar şi mai bine, după informaţiile care mi-au ajuns la urechi. Asta, deşi cei mai mulţi membri ai comisiei de cultură-sport sunt la prima lor acţiune de acest gen.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter