12.10.2016,  10:46:24 | 0 comentarii | 5017 vizualizari
La Spitalul Municipal Vulcan / Se lucrează de zor
de Alina PIPAN
Lucrările de reabilitare continuă la Spitalul Municipal Vulcan.
 
După ce Primăria Vulcan a pus umărul şi a ajutat la reabilitarea faţadei şi la realizarea lucrărilor de anvelopare, acum a contribuit şi la reabilitarea căptuşelii de scânduri ce îmbracă scheletul de lemn al acoperişului.
Se lucrează şi la reabilitarea şi repararea accesului în spital din partea laterală, adică la rampa de ac­ces pentru persoanele cu dizabilităţi, tărgi, cărucioare etc. Se repară treptele scărilor, se insta­lează o copertină la intrare pentru protecţia împo­triva precipitaţiilor. Este necesară şi pozarea unor cabluri exterioare pe clădirea  spitalului. Pentru aceste lucrări a fost cheltuită suma de 32.150 lei. 
Însă investiţii se fac şi în interiorul spitalului, la trei saloanele vitale. Aici este necesară reparaţia instalaţiei medicale. Se reabilitează şi circuitul de împământare pentru instalaţia de gaze medicale de la etaj I, adică a secţiei de îngrijiri paliative. Pentru aceste lucrări a fost alocată suma de 4.166 lei.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter