12.10.2016,  17:47:46 | 5 comentarii | 1356 vizualizari
COMUNICAT DE PRESĂ / ,,Pensionarii în atenţia PNL-Hunedoara!”
de Ziarul Vaii Jiului
PNL-Hunedoara este preocupat să vină în faţa cetăţenilor cu proiecte axate pe binele comunităţii, cu fapte, nu cu vorbe, cu oameni profesionişti şi competenţi.
Parlamentarii PNL au fost singurii care au votat, atât în Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, Legea nr.155/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Această lege se referă la scăderea stagiilor de cotizare de la 30 de ani la 20 de ani la foștii mineri pensionaţi după 1 ianuarie 2011.
În urma demersurilor conducerii PNL-Hunedoara la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, direct la dl. ministru Dragoş Pîslaru şi la Casa Naţională de Pensii Publice, informăm cetăţenii judeţului Hunedoara că în aceste zile sistemul informatic este în testare, iar până la sfârşitul săptămânii va fi operațional.
Totodată, vă informăm că programul pentru Legea 142/2016 (pensia anticipată parţială) va fi finalizat pe data de 15 octombrie, iar în data de 20 octombrie va fi operațional.
Parlamentarii PNL au înregistrat mai multe proiecte legislative specifice judeţului Hunedoara, care au fost susţinute de tot grupul parlamentar.
PNL-Hunedoara solicită celorlalte partide să lase la o parte demagogia şi să vină cu soluţii, cu proiecte, pentru binele judeţului Hunedoara.
Câştigători vor fi cetăţenii pe care îi reprezentăm!
Oana Frânc, purtător de cuvânt al PNL Hunedoara


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (5 )

#1 Pensionar minier12.10.2016,  22:18:48
Cand vom vedea pe cuponul de pensie marirea de pensie cu recalcularea impartiri la 20 pe Legea 115/2016 ??? Dupa alegeri !!!???


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter