17.10.2016,  10:04:19 | 0 comentarii | 647 vizualizari
Drupo lucrează la modernizarea rutieră din zona Centrul Vechi, în Vulcan. Azi s-a discutat în teren reabilitarea trotuarelor pe Nicolae Titulescu
de Alina PIPAN

De astăzi sunt demarate lucrările pentru reabilitarea trotuarelor pe Nicolae Titulescu, tronsonul al II-alea al acestui proiect. În acest sens au avut loc astăzi în teren discuții tehnice la care au participat echipa mixtă din primărie și reprezentanții firmei executante.

Lucrarea va fi realizată pe lungimea de la piață până la trecerea către Șc.Gen.nr.1, urmând ca în funcție de condițiile meteo să se execute reabilitarea trotuarelor și pe cealaltă parte a străzii Nicolae Titulescu.

Primăria Vulcan a atribuit contractul pentru „Modernizare trotuare și alei rutiere în zona Liceu - Centru Vechi” societății Drupo, după ce au fost evaluate 6 oferte depuse pentru această licitație. Valoarea estimată a contractului era de 2.542.405 lei, iar atribuirea s-a realizat pentru suma de 1.539.375 lei. Între timp a rezolvat și dirigenția de șantier pentru această lucrare, care va fi asigurată la prețul de 2.900 lei. Proiectul de modernizare se află pe lista obiectivelor de finalizat în acest mandat.

Votat anul trecut de consilierii locali vulcăneni, proiectul lucrărilor „Modernizare trotuare și alei rutiere în zona Liceu - Centru Vechi” a intrat în procedură de licitație la începutul lunii august și a fost atribuit abia în data de 7 octombrie. Reabilitarea trotuarelor și aleilor rutiere din această zonă va dura 5 luni, deci ar trebui să fie finalizat în luna martie. Dacă va fi decalat acest termen cel mai probabil vremea va fi de vină. După modernizare centrul vechi ar trebui să își păstreze aerul clasic al epocii în care a fost construit. Lucrările din zona Liceu - Centru Vechi sunt parte integrantă a modernizării unei părți a orașului aflată în proces avansat de deteriorare, ce include modernizare trotuare şi alei rutiere în zona Mercur – Liceu, amenajarea de alei pietonale – trepte din zona Şcolii Gimnaziale nr.6 şi amenajare alee, trotuar şi scări în cartierul Traian. O parte din aceste lucrări au fost deja realizate, altele sunt în curs de desfășurare.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter