17.10.2016,  16:19:52 | 0 comentarii | 604 vizualizari
Fără prea multă gălăgie, / În week-end a fost inaugurat un traseu MTB în Parâng
de Alina PIPAN

Nu s-a auzit nimic în Vale (poate pentru că bicicletele nu se turează precum motoarele), dar, în acest weekend, montain bikerii au cucerit Parângul. „5 săptămâni de muncă le-au trebuit pentru a realiza primul traseu de MTB All Mountain/Enduro în Stațiunea Parâng”, menţionează unul dintre organizatori, Marius Bucur. Traseul are o lungime de 5 km și o diferență de nivel de aproximativ 700 m. Pornește de la teleschiul ANEFS și coboară până la baza telescaunului vechi, alternând pădurea cu golul alpin și peisajul ce-ți fură până și suflarea.

Îin week-end-ul 14-16 octombrie, bikerii au fost invitaţi să testeze și, în același timp, să inaugureze împreună noul traseu. Pasionaţii acestui sport au urcat cu mașina până la baza noului telescaun. Era vorba ca deplasarea să se facă cu telescaunul vechi, singurul funcţional extrasezon, dar s-a putut urca cu cel nou, spre fericirea tuturor. La cota 1800 s-a dat startul traseului.
Partener de încredere al evenimentului a fost Apres Ski-ul din Parâng, unde se bea cel mai bun vin şi ceai de la cota 1800. Patronii au pregătit şi gulaşul pentru care sunt renumiţi.

A fost, clar, o mega-distracţie pentru participanţi. Zâmbetele de satisfacţie sunt de fapt aprobarea calităţii traseului inaugurat, iar acestea au fost imortalizate de  Lorand Bogdanffy. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter