18.10.2016,  17:09:47 | 5 comentarii | 5818 vizualizari
Tupeu 2016! Tocmai Chiuzan, pesedistul care ne-a lăsat în frig, dă lecţii de Energetică
Articole de acelasi autor
de Cătălin DOCEA
În ciuda temperaturilor de afară, dar şi pe fondul incompetenţei managerului (PSD) al CEH SA, Lucian Cosmin Chiuzan, termoficarea nu funcţionează în Petroşani şi Vulcan nici astăzi.
 
Practic, dl. Chiuzan n-are ce să ardă la Paroşeni, iar caloriferele noastre sunt şi vor rămâne reci. 
Chiar dacă şi devenii sunt datori la termoficare, dar au căldură în case, dl. manager pune situaţia din Valea Jiului pe fondul restanţelor neîncasate. Ce-i drept, CEH SA chiar e în măsură să facă sexu’ mare pentru că nu şi-a încasat toţi banii din piaţă. Tocmai CEH, aflat în insolvenţă şi în prag de faliment. Tocmai CEH, de pe a cărui haotică administrare zeci (dacă nu chiar sute) de firme din întreaga ţară au ajuns deja în insolvenţă şi faliment. CEH are datorii colosale către stat şi furnizori, dar nu ne dă căldură pentru că nu şi-a încasat toţi banii de la populaţia din Petroşani şi Vulcan. Dar, domnule Chiuzan, miile de angajaţi trimişi acasă de firmele care nu au încasat de la CEH SA au sau nu posibilitatea reală de a fi la zi cu plata facturilor pentru energie termică? Oare angajaţii SNÎMVJ SA, spre care CEH SA are de asemenea datorii colosa­le, se pot descurca să fie la zi cu plata facturilor de energie termică?
Probabil şi pentru aceste „merite”, dl. Chiuzan, pesedistul care ne-a lăsat în frig, face parte din Comitetul de onoare al Simpozionului Naţional de Informatică, Automatizări şi Telecomunicaţii în Energetică (detalii AICI). Evenimentul se va derula, spre finele acestei luni, de marţi până sâmbătă, la un hotel de 4 stele din Sinaia. Apreciem totuşi că, pentru a nu ne da căldură, onorabilul domn Chiuzan nu are nevoie de Informatică, Automatizări ori Telecomunicaţii în Energetică. Îi ajunge propria incompetenţă.
În cadrul simpozionului menţionat vor prezenta o lucrare şi domnii Doru Vişan şi Mitică Mardare, ambii de la SE Paroşeni. Vor vorbi despre modificările făcute la DCS-ul blocului 4 Paroşeni pentru participarea la reglajul frecvenţă–putere al Sistemului Energetic Naţional. Deşi, suntem precişi, mult mai apreciată ar fi fost o lucrare cu tema „Performanţa de a ţine Valea Jiului în frig în timp ce stai pe un munte de cărbune. Soluţii tehnice de mare succes”.
Simpozionul se va bucura de prezenţa unor cadre didactice universitare de prestigiu. Distracţia va fi maximă: cum să nu te distreze specialiştii CEH? Cei care, deşi la teorie nu-i întrece nimeni, nu-s în stare să bage două lopeţi de cărbuni pe foc şi să ne dea căldură. Personal, mi-ar crăpa diploma de ruşine.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (5 )

#1 Dani18.10.2016,  21:02:38
Discriminare sa dai caldura intr-un oras si nu in altele cineva ar fi trebuit sa faca o sesizare mai sus pe scara ierarhica poate se schimba ceva.
#2 nae19.10.2016,  08:46:41
Deci chiar va meritati soarta ortaci! picioare-n fund la toti in frunte cu dir gen de carton si celebrul bebe taratza!
#3 electricianul19.10.2016,  11:53:42
Un CACAT de caine asta ii chiuzan !!!
#4 Mihai19.10.2016,  18:39:54
E adevarat ce se spune pe facebook ca directorul general a infintat un serviciu in ceh pentru liderii de sindicat, adica serviciu parteneriat social care il va avea sef serviciu pe Nica Petre si subordonati pe liderii de sindicat? Daca e adevarat atunci directorul general trebuie urgent sa isi dea demisia. Nu poti sa desfintezi alte posturi si sa dai oamnenii afara pentru a infinta posturi la niste nababi de indicalisti. Trebuie ca si administratorul special si casa de insolventa sa dea explicatii oficiale despre infintarea acestui serviciu. In acest caz cei carora li s-au desfintat posturile si au fost dati afara trebuie sa se adreseze justitiei pentru a fi reintegrati inapoi la locurile de munca. Este un abuz ceea ce sa facut. Trebuie ca si casa de insolventa si administratorul special sa ia masuri urgente altfel vor fi considerati partasi la acest abuz si trebuie reclamatii la toate forurile justitiei DNA-PARCHET si asa mai departe. Rusine sa va fie !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter