18.10.2016,  17:10:55 | 3 comentarii | 7332 vizualizari
Şoc şi groază! Stenogramele spun că Vochiţoiu ar fi vrut să treacă pe la mai multe
de Ziarul Vaii Jiului
Portalul stiripesurse.ro a publicat, luni, stenograme care vorbeau despre intenţia de reinventare a Partidului România Unită (PRU) după alegerile locale cu intenţia de a fractura PSD. Potrivit stenogramelor, datând de la începutul lunii septembrie 2016, la întrebarea „Cine mai vine?” (în partiduleţul menţionat – n.r.), deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU, răspunde: „Voichiţoiu, Nuţu Fonta, Bănicioiu...”.
Deşi aberează în prezenţa lui Jujan şi Nica în speranţa că va pune mâna pe un nou mandat de parlamentar, Vochiţoiu chiar a ratat şanse de a merge pe la mai multe. Cum ar fi sunat un traseu de genul PSM – PSD – PP-DD – UNPR – PRU – PMP, în loc de PSM – PSD – PP-DD – UNPR – PMP? Acum, pe final de carieră, din CV-ul politic al lui Vochiţoiu cam asta va mai rămâne: că a apărut în stenogramele liderului PRU şi că, individ conflictual şi lider despotic fiind, n-a avut încotro şi a fost nevoit să treacă pe la mai multe. Mai multe partide.
Nici dl. Offenberg, vremelnic înscăunat în Consiliul de Administraţie al CEH SA pe barba lui Vochiţoiu, n-a apucat să meargă pe la mai multe. Mai multe casierii. De la finalul lunii septembrie 2015, când a ajuns în CA, şi până la final de decembrie, când a semnat pentru intrarea CEH SA în insolvenţă, dl. Bebe abia de a apucat să încaseze 8.685 de lei. În trei luni neîncheiate. Motiv de reală râcă în partidul mărului stricat, la PMP, devreme ce dl. Jujan, o altă unealtă perversă a lui Vochiţoiu în demersul de a redeveni parlamentar, sărea voios, lună de lună, de 42.000 de lei. Când vezi cum Vochiţoiu, Jujan, Nica şi Offenberg plâng de mila amărăşteanului din Vale, te apucă greaţa. Tocmai ei, oamenii lui Băse’? Cei cărora - pe motiv că au fost alimentate serios, constant şi consistent cu bani publici - nu li s-au plictisit deloc cardurile în ultimii patru ani...
 
P.S.: Din politica mare, în slujba lui Băse’ şi în trupă cu Jujan şi Nica. Mare realizare pentru Vochiţoiu, nimic de zis.

Comentarii articol (3 )

#1 Lucian19.10.2016,  08:14:20
Nica, nica n-ai facut nimica si cam asta o sa primesti la vot din partea noastra. Vochitoiu care pana acum se injura cu Basescu a ajuns sa se pupe cu el pai asta nu il face curba politica. Jujan si Nica au aratat acum ca sunt basisti si ca ei au fost pe mana de la inceput de cand au inceput sa distruga mineritul folosinduse de mineri. Nu vor mai lua nimic din Valea Jiului.
#2 io19.10.2016,  08:54:13
niste nulitati parveniti
#3 Profesoru'20.11.2016,  16:02:39
„Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână și pe țară și pe noi! Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură, Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură, Tot ce e perfid și lacom, tot Fanarul, toți iloții, Toți se scurseră aicea și formează.. patrioții, Încât fonfii și flecarii, găgăuții și gușații, Bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii ăstei nații!” Te-ai prins, mai Voichitoiule? Daca nu , ramai cameleon si da-i înainte mai băiatule, plimba-te prin toate partidele.....


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter