19.10.2016,  17:23:00 | 0 comentarii | 1375 vizualizari
ANI / Încă un ales hunedorean pe „lista neagră”
de Mihaela PETROŞAN
Într-un nou lot de 21 de foşti şi actuali aleşi locali pentru care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate precum şi existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală, există şi un ales hunedorean. 
 
Este vorba de Traian Bugari, fost primar şi actual consilier local al comunei Densuş.
În cazul lui Bugari, ANI notează faptul că este vorba de incompatibilitate. Potrivit ANI, în perioada 12 iunie 2013 – 16 iunie 2016, Traian Bugari a deţinut simultan funcţia de primar al comunei Densuş şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Bugari Traian Persoană Fizică Autorizată, încălcând astfel dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.
Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Traian Bugari nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter