20.10.2016,  11:25:02 | 1 comentariu | 1745 vizualizari
Ministerul Educaţiei a aprobat Universităţii din Petroşani / Un nou domeniu de doctorat
de Alina PIPAN
La 11 octombrie Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a aprobat un nou domeniu de doctorat – „Inginerie şi management” - în cadrul şcolii doctorale organizate în Universitatea din Petroşani.
 
Domeniul a fost validat de către Consiliul General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) în data de 29 septembrie 2016, în baza raportului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) elaborat pe baza rezultatelor evaluării instituţionale a instituţiei de învăţământ superior, organizatoare de studii universitare de doctorat, incluzând date privind activitatea de cercetare desfăşurată în cadrul acestei instituţii.
Este al cincilea domeniu de doctorat deţinut de Universitatea din Petroşani. Are trei coordonatori de doctorat abilitaţi, doi care lucrau deja la Universitatea din Petroşani (Eduard Edelhauser, prorectorul Universităţii Petroşani, decanul Andreea Ionică (şi un profesor de la Universitatea din Târgu Mureş). 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Rotar Gheorghe23.10.2016,  16:33:49
Felicitari. Si la mai multe domenii pt doctorat ! Asa va creste pregatirea individuala a candidatilor si generala a Universitatii in ansamblu.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter