24.10.2016,  11:15:07 | 1 comentariu | 1242 vizualizari
Pentru APASERV Valea Jiului / Recomandarea ZVJ
de Alina PIPAN
Ne bucurăm să vedem că Apa Serv Valea Jiului are idei inovative, de la cele de facturare şi încasare, la campanii de conştientizare şi informare, dar iată că ne mai impresionează cu ceva. Vrea să preia spre amenajare, de la fiecare unitate administrativă din raza de acţiune, un scuar, un părculeţ, o alee, practic o părticică a domeniului public pentru a o amenaja.
 
Aceasta include curăţarea ei, îngrijirea zonei verzi, plantarea de arbuşti, vopsirea marcajelor sau scuarurilor din această zonă. Acţiuni pro mediu, pro comunitate sunt demarate de marile corporaţii, pentru a păstra o relaţie bună cu cetăţeanul. Este de lăudat faptul că ASVJ a preluat această bună practică. Directorul general Costel Avram a discutat de principiu cu primarii Petroşaniului şi Petrilei, care au fost de acord cu iniţiativa. Urmează discuţiile cu ceilalţi primari din Vale şi încheierea unor acorduri. 
Dacă tot văd cu ochi buni cei doi primari iniţiativa ASVJ, ne permitem şi noi o recomandare: zona de intersecţie Petroşani - Petrila este una cu probleme. Nu ştim cui aparţin deşeurile lăsate pe domeniul public de trecători, dar ştim că de adunat nu le adună nimeni. Poate dacă ASVJ îşi poate asuma această zonă de tranzit, preferată de ceva timp şi de navetiştii care stau la ocazie, ea va fi mereu curată, poate va avea un loc amenajat pentru depozitarea deşeurilor şi o bancă a navetiştilor.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Cetateni24.10.2016,  21:18:12
Avem si noi cetateni o initiativa laudabila pentru toti , SCADEREA PRETULUI LA APA .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter