30.10.2016,  20:29:43 | 3 comentarii | 2112 vizualizari
COMUNICAT DE PRESĂ / Cu Nistor, Hunedoara se îndreaptă spre sărăcia din Teleorman
de Ziarul Vaii Jiului
Au trecut 4 luni de la alegerile locale şi încă domnul Nistor Laurenţiu nu reuşeşte să înţeleagă că este Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, nu doar Preşedinte al PSD Hunedoara. Îl şi înţeleg într-un fel, având în vedere că în primăvară era parlamentar, apoi a devenit preşedinte de consiliu judeţean şi la sfârşit de an se pregăteşte să îmbrace din nou haina de deputat. Domnia sa este confuz, la fel ca şi activitatea de Preşedinte al Consiliului Judeţean. Este surmenat şi obosit, iar onorabila vârstă de 65 de ani începe să-şi spună cuvântul la un asemenea nivel.
Domnul Laurenţiu Nistor are 4 luni de activitate, sau mai bine zis de profundă inactivitate, în fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara. În plan administrativ, realizările domnului Nistor sunt zero! Niciun proiect important derulat, deponeul de deşeuri blocat, investiţii în infrastructură (apă, drum, canal) inexistente, sănătate sub­fi­nanţată. Vă rog urmăriţi apariţiile publice ale domnului Nistor, chiar dacă domnia sa este în luptă permanentă cu limba română: singura lui grijă este să înfiereze cu mânie proletară, specifică unui tovarăş tractorist, PNL! Ce uită domnul Nistor este că PNL a fost sancţionat politic la locale pentru unele nerealizări. Acum, tovarăşe Nistor sunteţi preşedinte de consiliu judeţean şi aveţi majoritate. Şi cum nu sunteţi în stare măcar să vopsiţi ce au făcut liberalii, cu bune şi cu rele, acum fugiţi în Parlament şi îi minţiţi din nou pe oameni.
Vă rog respectuos, tovarăşe, să spuneţi măcar un singur proiect important, unul, nu două sau zece, pe care l-aţi demarat în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Chestiunea cu “greaua moştenire” nu poate să ascundă incompetenţa dumneavoastră crasă. Cei şapte ani de acasă ar trebui să vă determine să clarificaţi public nişte aspecte: cum aţi reuşit să finalizaţi studiile superioare la 53 de ani, sau chestiunile legate de fosta securitate. Mă întreb ce semnal daţi dumneavoastră tinerilor din PSD, când la vârsta de 65 de ani vă pregătiţi pensionarea din Parlament la 69 de ani!?! Sau ce semnal le daţi pensionarilor de rând când, în Parlament, PSD a votat pensiile speciale pentru parlamentari!?!
Recunosc că nu am mari aşteptări de la dumneavoastră! Ca liberal, întotdeauna, între un tractorist şi un finanţist, voi alege finanţistul. Nu că meseria de tractorist ar fi înjositoare, dar v-aţi pus pe cap o pălărie cam mare!  În toată activitatea de parlamentar aţi reuşit totuşi şi lucruri ”bune”: aţi creat două locuri de muncă, primele şi din nefericire şi ultimele: unul pentru fiica dumneavoastră, iar cel de-al doilea pentru ginerele dumneavoastră, pe care i-aţi angajat la cabinetul parlamentar. Şi ca să nu fiţi singurul social-democrat căpătuit, îl aveţi alături şi pe colegul dumneavoastră, tovarăşul Resmeriţă, care şi-a angajat doar fratele pe cabinetul parlamentar.
Aşadar, stimate tovarăş, tupeul nu ţine loc de realizări.
Am convingerea că în 11 decembrie locuitorii Judeţului Hunedoara vor studia şi vor decide. Depinde doar de alegători să ia o decizie simplă: votând cu PNL, Hunedoara rămâne ancorată în Ardeal, cu vecini puternic dezvoltaţi economic:  Arad, Alba sau Timiş, toate conduse de administraţii de dreapta; votând cu PSD, Hunedoara se îndreaptă cu paşi repezi spre sărăcia din Teleormanul lui Dragnea.
Florin ROMAN
Preşedinte interimar PNL Hunedoara


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (3 )

#1 Cetateanul Vaii31.10.2016,  08:04:36
De ce primul ministru Ciolos de la PNL nu acorda bani pentru finalizarea de 4% la Termocentrala Paroseni , Minerit , Gara Petrosani , Sala Polivalenta din Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , Drumurile spre Voineasa , spre Herculane , ...Ce motiv mai geseste guvernul PNL Ciolos sa nu acorde bani desi proiectele sunt facute si aprobate ??? Ne face un nou guvernator cand sunt proiecte care guvernul sau nu-l finanteaza .
#2 jecky31.10.2016,  11:35:10
Au venit alegirili,cerui ca oglinda Pe campii zburda tractorili si pe Nistor i-l doare-n c..r ca; VALEA -i suferinda
#3 dan meza 31.10.2016,  16:12:28
Hmmm , eu credeam ca judetul Hunedoara este de o buna bucata de timp la nivelul economic si social al Teleormanului. Si , zau ...daca ai vecini mai dezvoltati economic , care-i spilul , ne mutam cu totii la ei ? :)


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter