02.11.2016,  18:34:21 | 0 comentarii | 516 vizualizari
Agendă culturală studenţească
de Corneliu BRAN
De la directorul insituţiei, Lavinia Hulea, am aflat pentru dumneavoastră unde şi când vor avea loc acţiunile lunii noiembrie:
- A VI-a ediţie a „Regalului Dansului”, spectacol de dans organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Braşov, în data de 12 noiembrie 2016;
- „Vizualia” – Festival Naţional Studenţesc de Pictură, Grafică şi Fotografie, ediţia a II-a, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, între 14 şi 15 noiembrie 2016.
- Festivalul de Muzică pentru Tineri, „Gaudeamus”, ediţie jubiliară – 25 ani de existenţă - organizat de casa de Cultură a Studenţilor din Braşov, în perioada 16 – 18 noiembrie 2016. - Festivalul de Dans „Cluj Dans Festival”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, între 18 şi 19 noiembrie 2016. Evenimentul se va desfăşura sub forma unui campionat de dans, însă va cuprinde, pe lângă acesta, seminarii şi workshop-uri de dans.
- Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Satiră şi Umor, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş, în perioada 18-20 noiembrie 2016. Evenimentul cuprinde un concurs de creaţie-caricatură, fotografie umoristică, video şi interpretare, cu secţiunile: pantomină, cântec satiric, moment satiric şi umoristic, stand-up comedy, improvizaţie.
- A XXII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului, „Eugene Ionesco”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, între 24 şi 27 noiembrie 2016. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter