07.11.2016,  10:12:08 | 0 comentarii | 802 vizualizari
Până la 12 decembrie, /SNÎMVJ trebuie să stabilească paza pentru obiectivele de la mina Petrila
de Alina PIPAN
Chiar dacă nu mai produce de mult, mina Petrila trebuie păzită. Obiectivele fostei mine (construcţiile, terenurile etc.) aparţin Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului SA. Aceasta stabileşte şi încheie un contract anual cu un furnizor de servicii de pază. 
 
Următorul contract va intra în vigoare la 01.01.2017 şi are durata de valabilitate până la 31.12.2017 inclusiv. Tocmai de aceea firma de pază trebuie stabilită în urma unei proceduri de licitaţie până în data de 12 decembrie, anul acesta. Contractul va conţine două componente: paza proprietăţii împotriva accesului neautorizat sau a ocupării abuzive, şi paza proprietăţii împotriva furturilor, a distrugerilor, incendiilor, precum şi a altor acţiuni producătoare de pagube materiale. 
Serviciile de pază pentru fosta mină sunt estimate la 462.528 lei. Se va alege furnizorul care oferă preţul cel mai scăzut. Acesta va trebui să asigure 5 posturi de pază, 24 de ore din 24, cu agenţi înarmaţi cu armă neletală. Printre obligaţiile prevăzute în contract sunt asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor în regim de permanenţă, dar şi să deţină echipe de intervenţie mobilă dotate cu mijloace de transport autorizate pentru a acţiona în situaţia în care agentul de pază solicită sprijin, sau la solicitarea directorului sucursalei. Firma de pază trebuie să treacă lunar de un inventar al bunurilor date în pază, iar dispariţia acestora trebuie suportată de firma de pază. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter