07.11.2016,  19:19:55 | 2 comentarii | 2894 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Clubul Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Petroşani / A sărbătorit trei ani de activitate
de Corneliu BRAN
Restaurantul Hotelului Petroşani a găzduit vinerea trecută, seara, un eveniment special organizat de femeile social-democrate petroşenene cu ocazia împlinirii a trei ani de activitate a Clubului OFSD Petroşani. 
 
Coordonat de doamnele Carmen Climescu şi Margareta Burduf, clubul şi-a propus, încă de la înfiinţare, atragerea spre el a cât mai multor femei din localitate, membre de partid sau nu, care să se implice activ în cât mai multe activităţi sociale, culturale şi recreative menite să demonstreze rolul femeilor în viaţa de zi cu zi, dar şi în viaţa comunităţii, inclusiv pe linie social şi politică. 
Pentru ca atmosfera să fie cât mai plăcută, doamnele şi domnişoarele din organizaţie au avut parte şi de un program artistic realizat de tineri şi copii, elevi ai şcolilor şi liceelor din municipiu, cu care de-a lungul timpului clubul a avut mai multe acţiuni, unele din ele fiind cuprinse şi în paginile ZVJ.
„Copiii de la Centrul Comunitar Speranţă pentru Colonie, coordonaţi de doamna director Adina Udrea, ne-au prezentat pentru început un moment de suflet ce face parte din acţiunile dedicate de aceşti copii în cadrul Săptămânii Îngerilor, program intitulat Îngeri, Copii şi Oameni Mari. Puritatea sufletelor de copii şi modul lor simplu şi pur de a se exprima au adus multă emoţie, momentul artistic şi rugăciunile către înger fiind gustate şi apreciate de toţi cei prezenţi. Copiii ştiu întotdeauna să răspundă prezent şi să creeze atmosferă şi de aceea mereu i-am cuprins în acţiunile noastre şi o vom face mereu”, ne-a declarat şeful OFSD Petroşani, consilierul local Margareta Burduf.
Programul artistic a fost continuat de Loredana Oros de la Colegiul Economic „Hermes”, o tânără talentată, îmbrăcată într-un frumos şi autentic costum momârlănesc, care a interpretat foarte bine şi cu multă veselie şi energie câteva cântece populare din zonă.
Au urmat tinerii de la Ştiinţa Petroşani, secţiunea Taekwondo-WTF, conduşi de antrenorul Claudiu Moldovan, care au prezentat elemente de mobilitate, tehnici de picior şi tehnici de luptă imaginară, făcând astfel o bună reclamă acestui sport de contact şi demonstrând prin talent şi prin exerciţiile prezentate de ce au obţinut locul I la Cupa României, de ce sunt campioni naţionali, de ce au obţinut locul I la campionatele internaţionale din Turcia sau locul III la un alt concurs internaţional din Bulgaria. La acţiunea de vineri s-au evidenţiat în mod special elevele Alexandra şi Tania Rache şi Anamaria Gâtlan, dar vă asigurăm că la acest club există şi alţi foarte mulţi tineri talentaţi şi care fac cinste Petroşaniului.
Programul artistic-sportiv nu s-a încheiat aici, eleva Karmina Panaite de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Aeroport încântând asistenţa cu cântecele sale. După care tânăra Raluca Nicolescu a electrizat sala cu un activ şi viu program de dans modern. A urmat, spre final, secţiunea „teatru” din program. Eleva Daria Stolojan a prezentat un moment vesel marca I.L. Caragiale, urmat de o mică scenetă prezentată de talentata Denisa Stredi.
Fireşte că după atâta efort depus de aceşti minunaţi copii şi adolescenţi, un moment dulce şi un suc rece erau de aşteptat. Astfel, din tortul aniversar oferit de organizatori toată tinerimea din sală s-a bucurat de câte o binemeritată felie de tort, nu înainte ca tot ei să le cânte femeilor social-democrate un „La Mulţi Ani!” în cinstea aniversării celor trei ani de când funcţionează acest club.
„Mulţumim pe această cale domnului preşedinte Ioan Rus, celor din conducerea organizaţiei PSD Petroşani, precum şi domnului viceprimar Florin Nicolae pentru sprijinul pe care ni-l acordă de trei ani în buna funcţionare a acestui club şi în realizarea acţiunilor pe care OFSD Petroşani le are”, a mai menţionat doamna Margareta Burduf pentru ZVJ.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (2 )

#1 adina08.11.2016,  08:42:54
Ele oricum sarbatoresc in fiecare saptamana,cam asta fac
#2 mery08.11.2016,  14:14:37
burduf asta a fost impusa cu forta de nistor atit ca presedinte la ofsd cit si consilier local mult mai recomandata ere de ex d na popa mariana


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter