09.11.2016,  11:02:06 | 0 comentarii | 618 vizualizari
Pentru asfaltare în zona Şt.O. Iosif - Ştefan cel Mare / Aviz favorabil
de Alina PIPAN
O sesizare către Primăria Petroşani se referă la faptul că strada cu garaje de pe Şt.O. Iosif, ce se intersectează cu Ştefan cel Mare, este făcută praf. 
 
Proprietarii de automobile care au şi garaje aici doresc asfalt decent, ca să poată intra şi ieşi cu maşina din garaj, fără a fi mereu speriaţi că şi-o vor avaria. Însă mai speriaţi ca dumnealor sunt cei care locuiesc pe Ştefan cel Mare, şi care chiar îşi avariază maşina frecvent din cauza drumului făcut praf.
„Proprietarii de garaje din şirul de garaje adiacent străzii Şt.O.Iosif vă roagă să asfaltaţi strada din faţa garajelor cu pricina. Este vorba despre o stradă din centrul oraşului şi lucrările (de canalizare) din zonă au făcut-o să arate jalnic. Ultima lucrare la o conducta de apă a dus la apariţia unor gropi unde se strânge apa şi pe vreme umedă este mereu noroi. Strada nu e mare, şi în consecinţă nici investiţia nu va fi semnificativă. De asemenea, odată cu asfaltarea vă rugăm să demaraţi şi lucrările la trotuarul aferent şi la scările celor două blocuri din faţa garajelor”, a menţionat în sesizare Titu Niculescu.
Răspunsul Primăriei Petroşani a fost scurt şi la obiect: se face. Strada Ştefan cel Mare este şi ea pe lista priorităţilor pentru asfaltare. Până la lucrările de asfaltare se vor derula lucrări de pietruire, luna aceasta. 
„Solicitarea dumneavoastră referitoare la reabilitarea străzii Şt.O. Iosif în zona garajelor a fost înregistrată la Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat Petroşani şi avizată favorabil. Menţionăm că această lucrare este deja cuprinsă în programele viitoare de lucru, şi se va executa în funcţie de disponibilităţile materiale şi financiare”, se arată în răspunsul primăriei.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter