09.11.2016,  11:03:29 | 0 comentarii | 805 vizualizari
În privinţa introducerii gazului metan în Colonie, / Primăria Petroşani nu a ars gazul de pomană
de Alina PIPAN
La 14 octombrie, Primăria Petroşani a semnat contractul pentru alimentarea cu gaz a patru obiective din Colonie, cu firma craioveană Diversinst SRL, pentru suma de 664.071 lei, fără TVA.
 
Firma a fost aleasă după ce au fost analizate ofertele a 5 firme participante la licitaţie. 
Se va realiza cu prioritate alimentarea cu gaze naturale şi construcţia unei staţii de reglare de sector pentru obiectivele Şcoala Gimnazială Nr.2, Grădiniţa Nr.2, Cantina Socială, Punctul de colectare deşeuri, din Petroşani. După obţinerea tuturor autorizaţiilor de construcţie, care se obţin nu doar de la primărie, ci şi de la furnizorul E.ON Distribuţie, firma craioveană va demara lucrările care se preconizează a dura aproximativ 12 luni. De fapt, locatarii din Colonie vor mai face focul cu lemne nu doar anul viitor, ci şi în 2018, pentru că extinderea reţelei în toată Colonia este un procedeu anevoios, de durată. Cui îi dă mâna poate să plătească şi racordul privat. Oricum, a fost făcut un pas important. 
Lucrarea pe care o va realiza Diversinst constă în extinderea conductei de distribuţie gaze naturale pe o lungime totală de 2.475 m din care: 2.461 m conducta de distribuţie presiune redusă şi 14 metri conducta de distribuţie presiune medie. Conducta de distribuţie presiune medie propusă se va racorda la conducta de distribuţie presiune medie existentă de pe strada Titu Maiorescu (strada cu gara). Aceasta se va cupla în staţia de reglare sector presiune medie-redusă, din care se vor alimenta locaţiile propuse, respectiv: Şcoala Gimnazială nr.2 situată pe strada Gheorghe Bariţiu nr.9, Grădiniţa nr.2 situată pe strada Dacia nr.9, Cantina Sociala situată pe strada Tudor Vladimirescu nr.16 şi Punct de colectare deşeuri situat pe strada Cărbunelui nr.3. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter