09.11.2016,  20:39:45 | 1 comentariu | 1683 vizualizari
Adrian Jurca - preşedinte la Sindicatul „Muntele”
de Ziarul Vaii Jiului
Mai mulţi membri ai Sindicatului „Muntele”, dezamăgiţi de trădarea lui Petre Bebe Nica, care, în loc să apere locurile de muncă ale angajaţilor CEH, a preferat să îi trădeze pentru funcţia de director general adjunct gras plătită în administraţie, doresc o schimbare radicală la nivelul conducerii sindicatului lor.
 
Impresionaţi de abnegaţia dovedită de Adrian Jurca faţă de clasa muncitoare pe care o reprezintă, ortacii l-ar vrea pe acesta în fruntea Sindicatului „Muntele”. În decizia lor a contat mult faptul că preşedintele Sindicatului „Noroc Bun” a convins de două ori magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia asupra necesităţii ieşirii din insolvenţă a CEH, fapt care s-a şi întâmplat în această săptămână. Prin această decizie s-a îndepărtat spectrul falimentului, angajaţii CEH putând beneficia, printre altele, de prevederile Legii Minelor.  
Deocamdată această idee de primenire a Sindicatului „Muntele” se loveşte de opoziţia câtorva lideri, cărora le este teamă că dacă va ajunge Adrian Jurca în fruntea sindicatului, acesta va face public modul cum s-au cheltuit cotizaţiile membrilor de la „Muntele”. 
Adrian Jurca nu a vrut să comenteze această „ştire pe surse”. Pentru că nu a negat această ştire, nu punem semnul interogaţiei în titlu. 
„Jurca - preşedinte la Sindicatul Muntele” este un scenariu serios, care, dacă va fi pus în aplicare, va scoate din conul de umbră mişcarea sindicală a minerilor, fiind posibil chiar o unificare a tuturor sindicatelor sătule de trădarea lui Petre Bebe Nica. (SHUMUDIKĂ)

Comentarii articol (1 )

#1 Costi10.11.2016,  09:51:34
Dragi mineri! Uniti-va intr-un singur sindicat care sa aiba o conducere corecta si cinstita fara tradatori gen Nica si slugile lui. Jurca macar lupta pentru interesele minerilor si nu da dovada de perversitate ca Nica. Cereti ministrului sa numeasca un director general corect dar sa fie unul fara un trecut dubios.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


     9 plus 9   = ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Diverse
Publicitate
Newsletter