10.11.2016,  13:17:19 | 0 comentarii | 945 vizualizari
Pentru staţia de plecare a telegondolei / Primăria Petroşani dărâmă un fost PT
de Alina PIPAN
Primăria Petroşani vrea să radă o construcţie veche şi masivă din Aeroport şi să elibereze terenul care poate fi folosit în diferite moduri.
 
Construcţia cu pricina este un punct termic care nu a mai fost folosit din anul 2009, când a intrat în administrarea Primăriei Petroşani din administrarea Termoficării SA. Şi atunci când l-a preluat, PT 1A era dezafectat. Clădirea este acum doar un pericol pentru populaţie, un neg pe faţa Aeroportului, care ocupă inutil domeniul public. Clădirea este debranşată de la utilităţi, şi nu a acaparat interesul nimănui, pentru că are structura şubredă. 
Primăria Petroşani vrea să scape de ea, deoarece în perimetrul respectiv va fi construită staţia de plecare a telegondolei (TG1). Exact pe locul în care se află acum clădirea va fi construit Centrul administrativ al telegondolei, parcările şi aleile aferente. 
Demolarea se va face total sau pe etape, dar doar după relocarea punctului de transformare 125 care funcţionează în zonă. Valoarea totală a lucrărilor, o sumă frumuşică: 63.552 lei inclusiv TVA.
Pentru demolarea PT-ului este nevoie de un excavator cu cupă, un ciocan hidraulic pe roţi, un buldozer, o autobasculantă şi 4 muncitori, şi în maxim 7 zile este la pământ. Firma care va realiza lucrările va fi selectată în urma unei licitaţii.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter