16.11.2016,  19:33:07 | 0 comentarii | 892 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Ziua porţilor deschise / Colegiul Economic „Hermes” – „Şansa ta de integrare reuşită pe piaţa muncii”
de Ziarul Vaii Jiului
Vineri, 11 noiembrie 2016 s-a desfăşurat la Colegiul Economic „Hermes” din Petroşani „Ziua porţilor deschise”.
 
Cu această ocazie, elevii claselor a VIII-a s-au familiarizat cu valorile ce alcătuiesc tradiţia Colegiului Economic „Hermes” Petroşani şi cu exigenţele calificărilor profesionale oferite de această instituţie şcolară.Colegiul Economic 
„Hermes” Petroşani pune în practică un demers educaţional de calitate, menit să asigure atingerea standardelor de pregătire profesională şi promovare a valorilor europene într-un climat de siguranţă fizică şi psihică.
Activităţile desfăşurate au fost: prezentarea domeniilor de calificare profesională şi a proiectelor (PPT); vizitarea spaţiilor şcolare, a cantinei şi a sălii de sport; implicarea în activităţile practice din laboratorul de gastronomie; informarea privind alegerea opţiunilor de formarea profesională iniţială.
La activităţi au participat 123 de elevi de la şcolile gimnaziale din Petroşani şi localităţile limitrofe, însoţiţi de profesorii diriginţi şi consilierii şcolari. 
Cei mai mulţi dintre viitorii absolvenţi de clasa a VIII-a şi-au exprimat dorinţa de a pune pe primele locuri în alegerea opţiunilor de formare profesională iniţială oferta educaţională a Colegiului Economic „Hermes” din Petroşani.
Profesor Margareta TRIF


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter