20.11.2016,  21:49:34 | 0 comentarii | 4330 vizualizari
ALDE Hunedoara / Vrea să facă o Vale ZEIS
de Corneliu BRAN
Vineri, 18 noiembrie, ALDE Hunedoara şi-a prezentat mass-mediei Văii Jiului candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu această ocazie a fost inaugurat şi sediul ALDE Petroşani.
 
Au fost prezenţi şi au dialogat cu presa pe teme de campanie electorală şi de program propus, prezentându-şi totodată şi CV-ul, următorii: Alin Bena – locul I pe lista de la Senat, ec. Dorina Veronica Niţă – locul II la Senat, Marius Gheorghe Surgent – locul I la Camera Deputaţilor, Marius Nicolae Sanfirişa – locul al doilea la Camera Deputaţilor, Milu Vladislav – locul III la Camera Deputaţilor, Sorin Marin Demeter - locul IV la Camera Deputaţilor şi Virginia Lucaciu – locul V la Camera Deputaţilor.
În mijlocul lor a fost prezent, şi a avut rolul de amfitrion al acţiunii, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, actualmente preşedintele organizaţiei judeţene ALDE, Mircea Ioan Moloţ. În sală a mai fost prezent consilierul local ALDE Mihai Barbu şi Francisc Gerstchner.
Marius Gheorghe Surgent: „Ţinând cont că am în spate o activitate administrativă destul de îndelungată, fac politică din 1990, iar în ultimii 15 ani pe linie politică am fost secretar general şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL, cred că am destulă experienţă să pot reprezenta cu succes hunedorenii şi ALDE Hunedoara în Parlamentul României. Am plecat din PNL în timpul mandatului de viceprimar şi am plecat la ALDE, deoarece, aşa cum spunea şi Dorina Niţă nu ne mai regăseam cei care eram vechi liberali în ceea ce înseamnă PNL. Este o onoare deosebită să reprezint ALDE Hunedoara (...)”.
Jurnalistul „suspendat temporar”, aşa cum s-a prezentat, Alin Bena, de 54 de ani, a menţionat: „Sunt de profesie inginer geolog, promoţia 1987. Am făcut doi ani şi jumătate de geologie în subteran, după care m-am apucat de presă. Actualmente, de cinci luni, am decis să intru în politică, şi, iată, cu ajutorul colegilor mei candidez pentru Senat, pe poziţia întâi din partea ALDE Hunedoara (...). Ştiu că cel mai important pentru cititorii şi telespectatorii dumneavoastră este ce se va întâmpla cu mineritul Văii Jiului, celelalte subiecte fiind subsidiare ca să zic aşa. Chiar azi la Petroşani lansăm proiectul ZEIS („zonă economică de interes strategic”). Asta ne propunem noi să fie Valea Jiului!”.
Întrebat ce şanse au candidaţii ALDE Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ ne-a răspuns, mai în glumă, mai în serios: „Suntem conştienţi că mai mult de un senator şi doi deputaţi în Parlament nu putem obţine”... 
Rămâne de văzut.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter