21.11.2016,  11:45:25 | 0 comentarii | 631 vizualizari
În Parâng şi pe strada Bujorului, / Reparaţii pe ultima sută de metri de vreme bună
de Alina PIPAN
Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat a Primăriei Petroşani derulează o serie de lucrări de reparaţii infrastructurale care trebuie finalizate în această perioadă cu vreme bună. 
 
Pârtiile 2C şi 4B Parâng 
În Parâng se realizează lucrări de reparaţii curente pentru refacerea apărări malurilor, taluzurilor  avariate. Se lucrează pe Domeniul Schiabil la pârtia de legătura 2C şi în zona de prelungire a  pârtiei 4B. Obiectivele acestea au fost date în lucru la sfârşitul săptămânii trecute şi ele trebuie încheiate până la începerea sezonului de schi, astfel încât activitatea sportivă să se realizeze fără probleme majore. 
 
Strada Bujorului
În oraş sunt câteva zone care au rămas cu probleme, după ploile de astă vară şi din această toamnă. Se amenajează căile  de acces pe strada  Bujorului. Lucrarea a fost deja comandată de primărie şi va trebui finalizată la începutul lunii decembrie, înainte de o eventuală ninsoare. 
Atât lucrările din Parâng, cât şi cele de pe strada Bujorului vor costa bugetul local 137.500 de lei şi vor fi realizate de o firmă din Pui, cu care primăria a mai colaborat ocazional. 

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter