21.11.2016,  18:29:21 | 0 comentarii | 888 vizualizari
Performanţă şi calitate / La CNI „Carmen Sylva” Petroşani
de Ziarul Vaii Jiului
În 17 şi 18 noiembrie, la CNI „Carmen Sylva” Petroşani a avut loc vizita de evaluare externă periodică în vederea atestării nivelului calităţii serviciilor educaţionale. Verificarea a fost făcută de două cadre didactice de la Timişoara, membre ale ARACIP.
 
Din cei 43 de indicatori luaţi în considerare, liceul a reuşit performanţa de a obţine calificativul „foarte bine” la 40 dintre ei. Activitatea cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar şi nedidactic a fost apreciată la superlativ în domenii precum: activitate ştiinţifică, dotarea spaţiilor şcolare cu tehnologie informatică, dezvoltarea profesională a personalului etc. Au fost notate cu „bine” numai aspecte legate de spaţiile auxiliare.
Performanţa este cu atât mai notabilă, cu cât în majoritatea instituţiilor similare din ţară numărul calificativelor „foarte bine” este semnificativ mai mic.
„Felicit cadrele didactice, personalul auxiliar şi cel nedidactic, precum şi elevii, pentru implicarea serioasă în procesul instructiv-educativ. Astfel, rezultatele înregistrate au fost o consecinţă firească a muncii depuse”, a zis dl director Lucian Resmeriţă.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter