22.11.2016,  10:57:28 | 0 comentarii | 843 vizualizari
Până la urmă… / A venit şi rândul Grădiniţei PN 2
de Alina PIPAN
Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Petroşani este partener local în proiectul UNDP-MDRAP 77064 privind „Îmbunătăţirea eficienţei energetice în gospodăriile şi comunităţile cu venituri reduse din România”.
 
Practic prin acest program primăria reuşeşte, în fiecare an, să mai anvelopeze câte o unitate de învăţământ. Anul trecut trei grădiniţe se aflau pe listă în vederea reabilitării: Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 de pe strada Aviatorilor din Aeroport, de Grădiniţa cu program normal nr. 2 tot din Aeroport şi de grădiniţa din Dimitrov. Două dintre ele sunt acum izolate termic, iar corpul B al Grădiniţei PN 2 abia acum  a intrat în lucru. 
Investiţia în urma parteneriatului presupune termoizolarea faţadelor unităţilor cuprinse în program, termoizolarea plăcii care acoperă ultimul nivel la clădirile ce adăpostesc aceste grădiniţe, reabilitarea şarpantelor şi înlocuirea tablei obişnuite şi veche cu tablă zincată, precum şi înlocuirea tuturor jgheaburilor şi burlanelor cu altele noi şi din material mai rezistent. Totul este achiziţionat pe banii UNDP, administraţia locală suportând doar cheltuielile cu salariile echipelor de muncitori, dar şi dirigenţia de şantier, care în acest caz este evaluată la 1.900 lei. 
Următoarele la rând pe lista izolării termice, atenţie, cu materiale ignifuge, sunt toate şcolile generale şi liceele. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter