24.11.2016,  21:42:41 | 0 comentarii | 4606 vizualizari
În 6 și 13 decembrie 2016 / Evaluare pentru persoane cu handicap în Valea Jiului
de Mihaela PETROŞAN

Timp de două zile, în 6 și 13 decembrie 2016, specialiștii DGASPC Hunedoara se vor deplasa în Valea Jiului pentru o nouă sesiune de evaluare a persoanelor cu handicap.

După cum se știe, evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.

Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul DGASPC Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării / reevaluării persoanelor cu handicap.

Pentru luna decembrie 2016, deplasarea va avea loc după cum urmează: în 6 și 13 decembrie, de la ora 10, pentru Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în locația Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroșani), iar pentru Serviciul Evaluare Complexă a Copilului, în locația Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent Petroşani, str. N. Titulescu.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter