28.11.2016,  00:36:13 | 3 comentarii | 4732 vizualizari
Adrian David, candidat PNL Hunedoara la Senatul României: „Eu nu v-am spus că am venit la CEH că pot să-l salvez”
de Corneliu BRAN
Adrian Nicolae David a ţinut să clarifice în cadrul ultimei conferinţe de presă de la Petroşani referitor la declararea CEH-ului „unitate industrială strategică” de către guvern, aşa cum se mai vehiculează de unii, acum, prin campania electorală, astfel încât CEH-ul să poată primi fonduri guvernamentale şi să fie apărată legislativ de insolvenţă şi faliment.
 
„Asta este o temă cu care mai ales PSD a câştigat foarte multe voturi în Valea Jiului şi unora dintre membrii acestui partid ar trebui să le fie ruşine că n-au pus nimic din toate astea în aplicare. Ne vorbeau nouă frumos despre huila declarată resursă energetică strategică şi ne spuneau de cât de tare susţine Victor Ponta treaba asta, politician PSD care vă aduc aminte că a fost prim-ministrul României trei ani de zile! Trei ani... Şi nu l-am văzut mişcând niciun deget în direcţia asta. Eu cred că ar trebui să lăsăm discursurile politicianiste şi să lăsăm la o parte promisiunile care nu se pot îndeplini. Eu vă spun că anumite lucruri se pot face, atâta tot. Eu nu v-am spus că am venit la CEH că pot să-l salvez, că poate vin aici şi deschid mine şi cine ştie ce alte promisiuni deşarte. Nu! Dar acolo unde pot să dau o mână de ajutor şi să arăt cu degetul fără niciun fel de jenă către oameni care nu vor decât discurs politic, asta o s-o fac întotdeauna pentru că nu am nimic de ascuns. V-am mai spus... Asta este adeverinţa mea de salariu, alţi bani nu încasez de la CEH, nu am firme, nu am prieteni pe care să-i ajut, vreau doar să le spun oamenilor adevărul. Adevărul este că de aia ştiu colegii mei de la PSD de anumite salarii, pentru că astea sunt salariile pe care le-au încasat ei când erau la conducerea CEH. Unitatea strategică energetică CEH, de care vorbesc unii de prin PSD, să fie clar, NU se poate înfiinţa! Nu există în legislaţia europeană aşa ceva, iar noi nu avem voie să tratăm preferenţial anumite categorii economice. Într-o piaţă liberă, căci despre asta discutăm şi pe asta mergem ca principii economice, NU SE POATE face acest lucru. Dar ce se poate face se ştie sau trebuie să se ştie: să se reducă cheltuielile. Cum? În primul rând, ar trebui să nu mai avem angajaţi fictiv, n-ar mai trebui să avem angajaţi doar pe hârtie. Eu n-aş mai vrea, de exemplu, să avem angajaţi CEH în Bucureşti în permanenţă. N-aş mai vrea ca aceşti angajaţi din Bucureşti să fie rude sau fini cu foşti directori generali. Este unul singur în acest caz, dar vă rog să folosiţi căile legale pentru a afla cine este pentru că nu vreau să se spună că o spun că e campanie electorală. N-aş mai vrea să plătim de exemplu peste 11.000 lei pe lună în CEH numai telefoanele! Ca s-o luăm cu cheltuielile aşa-zis mici, că sunt şi din alea mari destule. Asta aş vrea eu să se întâmple la CEH, să se reducă toate cheltuielile inutile şi care trag în jos activitatea, situaţia financiară şi imaginea complexului”, a declarat Adrian Nicolae David, candidat PNL Hunedoara la Senatul României.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (3 )

#1 Mihai28.11.2016,  07:53:21
Pentru a salva valea jiului guvernul trebuie sa acorde bani pentru finalizarea investitiei de 4% cat a mai ramas la Termocentrala Paroseni . Domnul Adrian David sa atraga la CEH cu garantii guvernamentale fonduri europene nerambursabile pentru schimbarea conductelor de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor si asa putem salva valea jiului (Termocentrala Paroseni , EM Livezeni si EM Vulcan) . Daca nu faceti acum aceste lucruri valea jiului va fi un pol al saraciei (Somalia) sau inchis Mine dar in schimb nu sau creat locuri noi de munca (doar promisiuni pe hrtie) . Valea jiului este o zona fara suprafete arabile si cetateni nu au din ce trai .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter