05.12.2016,  19:42:45 | 0 comentarii | 4377 vizualizari
“Nu avem voie să ne dăm bătuţi, oameni buni, doar pentru că suntem dezamăgiţi!”
de Ziarul Vaii Jiului
SANFIRIŞCA MARIUS NICOLAE, candidat din partea ALDE Hunedoara, la Camera Deputaţilor
Este membru fondator şi preşedinte executiv al ALDE filiala judeţeană. Marius Sanfirişca, economist, este fiu de miner, are 46 de ani, este căsătorit şi este tatăl a 3 copii. Nu a lucrat niciodată la stat, este investitor, de 16 ani. 
 
“Îmi place muntele, schiez, practic sporturi extreme precum eduro şi off road, am fost sportiv de performanţă în lotul naţional… Vă spun toate astea nu ca o laudă, ci ca să-mi motivez pornirile spre provocări ale vieţii. Aşa s-a întâmplat şi cu politica, în care am intrat în anul 2004 cu intenţia să ard temeinic fiecare etapă, să fiu pregătit atunci când va veni momentul… 
Cum în politică lucrurile se mişcă ameţitor, respingerea politicienilor a devenit acută, iar încrederea românilor în clasa politică practic nu mai există, toată lumea cere schimbare pentru o viaţă decentă, conducători responsabili care respectă cetăţeanul şi drepturile lui. Ca urmare, am ajuns mai repede decât mi-am propus în această postură.
Am ales Valea Jiului pentru campania electorală încercând să le reînvii speranţa că lucrurile se pot schimba, pentru că se poate! De Valea Jiului sunt legat sufleteşte pentru că sunt fiu de miner, tatăl meu a făcut facultatea la Petroşani. Doamne, şi câte talente sunt aici, câţi oameni de valoare!
Candidez considerând că trebuie început o dată acest proces, de politică eficientă, nu doar invocat mereu şi mereu. Am hotărât să mă implic, nu doar să mă lamentez. Nu mai este timp de aşteptare pentru că lucrurile s-au degradat grav…
Credinţa mea este că respectarea drepturilor omului, ale românilor, este esenţa politicii adevărate – dreptul la o viaţă decentă, munca plătită la justa valoare, ceea ce înseamnă economie puternică pentru a ţine şi tinerii, specialiştii şi meseriaşii în ţară; o agricultură tradiţională competitivă; dreptul la sănătate în condiţii de respect faţă de viaţă; învăţământ de calitate, dar mai ales eliminarea umilirii, a abuzurilor exercitate asupra celor ce ridică vocea împotriva hoţiei şi a devalizării acestei ţări. 
Candidez pentru că pot, vreau şi cred că în România, în judeţul Hunedoara, în Valea Jiului lucrurile se pot schimba în bine pentru că are cu ce! Toţi dorim ca ţara noastră, noi, copiii noştri să aibă o viaţă mai bună, iar pentru asta trebuie să aducem şi oameni care gândesc altfel, care fac politică neprăfuită, transparentă, la vedere cum se spune - , dar mai ales eficientă. 
Dacă voi reuşi, nu ştiu, dar am datoria să încerc cu toată forţa şi credinţa mea, pentru că ştiu că se pot schimba lucrurile în ţara noastră. Vă spun un lucru: în general, România are legi bune din care s-au inspirat chiar occidentalii, dar noi avem probleme în a le aplica corect, în a urmări aplicarea lor. Repet: se poate! Şi ALDE are oameni care pot şi au dovedit asta.
Nu avem voie să ne dăm bătuţi, oameni buni, doar pentru că suntem dezamăgiţi de ceea ce a fost până acum! Doar dumneavoastră, noi toţi, ne putem schimba viaţa pe 11 decembrie! 
 
La mulţi ani, cu sănătate celor ce poartă numele Sfântului Nicolae!” 
MARIUS NICOLAE SANFIRIŞCA, 
ALDE Hunedoara – candidat Camera Deputaţilor


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter