08.12.2016,  18:32:56 | 0 comentarii | 4145 vizualizari
Interviu cu PDL-ist sub acoperire: Dacă iese PSD-ul nu mai fac străinii Black Friday în România!
de Ziarul Vaii Jiului
Ne-am gândit la un interviu mai special. Nu de alta, dar campania electorală se termină vineri. Aşa că am ales, la întâmplare, un alegător de pe stradă. Mai bine nu-l alegeam! Fiindcă, în loc de-un alegător pur sânge, am dat peste un acoperit pur sânge. A, nu unul cu ochi albaştrii, ci unul cu ochi galbeni şi cu poza doamnei Gorghiu sub pernă! Adică peste un PDL-ist sub acoperire. A ieşit ceea ce urmează:
 
Pierde domnule şi când pierde e de rău!
Reporter: Bună ziua, sunt reporter şi fac un interviu pentru ziar. Cum vă numiţi?
Alegătorul: Ai, domne, mă laşi cu de-astea! Nu spun. De ce să spun? Ce, vrei să mă ia unii la bătaie? Ce treabă ai matale cu numele meu?
Reporter: N-am nicio treabă. Cu cine să vă luaţi la bătaie?
Alegătorul: Nu spun şi gata. E dreptul meu. Asta public... Da’ pentru dumneata, că te văd om serios, îţi spui... Prietenii mei liberalii, că e nervoşi tare!... Nu dai asta la ziar!
Reporter: Nu dau. De ce sunt nervoşi?
Alegătorul: Păi ce, parcă nu şti?! Pierde domnule şi când pierde e de rău.
Reporter: Cine pierde?
Alegătorul: PNL-ul domne, PNL-ul şi cu aia, cum le zice, de zic că au opşpe la sută, da’ în realitate numai şapte, că nu-i ştie nimeni pe-aicea. Uniunea domnule, ăia a lui Nicuşor din Bucureşti, că altminteri nu-i ştiu nici eu!
 
Îi mănâncă Merkel pe toţi!
Reporter: USR. Şi de ce să fie rău?
Alegătorul: Aşa, USR... Păi dacă nu iese PNL-ul şi USR-ul cum s-au înţeles cu neamţul să-l ţină pe Cioloş prim-ministru, gata, s-a dus dracului tot! Vine Merkel şi îi mănâncă pe toţi. Nu tu funcţii, nu tu maşini, nu tu secretare şi plimbări pe la Bruxelles. N-am dreptate?
Reporter: De unde ştiţi toate astea?
Alegătorul: Sunt informat, domne, de-acolo ştiu. Ia întreabă dumneata pe unu’ cu carnet la PDL, pardon, la noul PNL, că-i tot un drac, dacă ştie pe cât stă partidul lui! Nu ştie. Ştie numai Gorghiu şi Johannis, dar nu spun. M-a luat gura pe dinainte!
 
De unde mai mult, că nu e?
Reporter: Ei spun că au 30%...
Alegătorul: Fugi, domne, de-aicea! De unde 30%?... Eu cred că fac 80-90%, poate chiar mai mult... Păi de la mine află, că dacă Mircică e cu ei, ăla a trecut şi pe la PSD, şi pe la PD, şi pe la UNPR şi PSRO, iar acum a ajuns la PNL, atunci fac încă pe-atâta! Eu zic că pe nea Mircică l-a convins doamna Hărău... La mine pe scară, Tudorel şi Vasile sunt cu PSD-ul, Ionel iar cu PSD-ul, de unde mai mult, că nu e?
Reporter: Nu mai înţeleg nimic. 
Alegătorul: Nici nu trebuie să înţelegi. Înţeleg eu şi pentru dumneata. Ia scoate dumneata 40 de milioane de euroi spor de-avere din lucrul cu statul, că după aia convingi pe oricine să sară-n foc. Cum crezi c-au pus-o iar pe liste? N-am dreptate?... S-a văzut la Sala Sporturilor din Deva asta...
Reporter: Duminică mergeţi la vot?
Alegătorul: Hai nene, că nu-i ca pe vremuri. Normal că merg. Că dacă iese PSD-ul nu mai fac străinii Black Friday în România şi după aia nu mai pleacă banii afară din Ţară şi iar ne-am lins pe bot la tanti UE. 
Ăia-s chitiţi pe muncă, nu pe Black Friday-uri...
 
Să vezi ce le facem duminică la ăia din PSD!
Reporter: Cine-s chitiţi pe muncă?
Alegătorul: PSD-isti, cum cine! Necaz mare, nu spusei eu!?
Reporter: Chiar ştiţi ce vorbiţi! 
Alegătorul: Bineînţeles. Uite, că te văd om de bine, îţi fac o mărturisire... Eu sunt pedelist sub acoperire, ştiu mai multe decât arăt. Să vezi ce le facem duminică la ăia din PSD!
Reporter: Ce le faceţi?
Alegătorul: Păi una: am scos nişte mesaje, pe care le distribuim acum, că eu am carnet oficial la ALDE, deşi sunt cu Alinuţa şi Frânc, că-s fete bune, şi la propriu, şi la figurat... Îi învăţăm pe oameni să pună stampila şi pe PSD şi pe ALDE, le zicem că aşa e corect. 
Reporter: Dar nu-i corect. Se anulează votul...
Alegătorul: Eu ce zic... Normal că se anulează, dar ăştia nu ştiu. Noi le zicem că nu se anulează şi câştigăm. Tudorel de la mine de pe scară a pus deja botul, mai rămâne să-i fac pe Vasile şi Ionel. Să vezi neică după aia voturi anulate! Aşa că sigur duminică îi batem pe PSD-işti. După care mă fac şi eu director, că merit, după atâţia ani de acoperire...
 
Dacă nu merge cu buna, merge cu păcăleala
Reporter: Tare strategie. Păi, asta e păcăleală... 
Alegătorul: Foarte tare. Genială, aş zice eu... Au gândit-o nişte şmecheri de la Bucureşti, nu spun cine, că ştiu... Ăia care au gândit şi treaba cu comuniştii... Dacă nu merge cu buna, merge cu păcăleala, ce să-i faci! Doar n-o să pierdem tocmai acum, când suntem pe cai mari cu străinii... 
Reporter: Explicaţi-mi...
Alegătorul: Eşti greu de cap domnule. Păi noi spunem de ani buni: PSD e comunist. Nu contează că e comunist sau că nu e, contează că o spunem noi. Important nu-i adevărul, important e cred oamenii. Şi uite aşa, le-am lipit eticheta. Ce să-i faci, avantajul muncii sub acoperire!
 
I-am făcut pe toţi aşa! 
Reporter: Şi prinde?
Alegătorul: Cum să nu prindă?! A prins cu Băse, a prins cu PD-ul, cu Johannis, prinde şi acum. I-am făcut pe toţi aşa. Noi am inventat meseria asta, pedelist sub acoperire! Când nu mai prinde schimbăm numele şi gata. 
 
Reporter: Cum adică?
Alegătorul: Ce crezi c-au fost ăia care s-au perindat pe la alte partid şi acum sunt la PNL? Toţi. Şi Frânc, şi Mircică, şi Hărău. Pedelişti sub acoperire. În ţara asta, poţi fi orice, numai să vrei... Când nu mai prinde cu PNL, facem să prindă cu USR!
Reporter: Şi a doua?
Alegătorul: Păi nu-ţi spusei? Noi îi aducem pe străini ca să ridicăm Ţara. Aşa, ca patrioţi ce suntem. N-ai auzit de Roşia Montana? Hai, gata, că ţi-am spus destule. Mă duc, că am miting, pardon, şedinţă cu pedeliştii sub acoperire, în faţa Primăriei. Şi vezi ce scri prin ziar, că te dau pe mâna alora, nu spun cine, că ştiu, de-ţi iau şi pielea de pe tine, ceapa ta de ziarist!
A consemnat, la plesneală, Dorin Avram


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter