11.12.2016,  19:46:42 | 0 comentarii | 778 vizualizari
Lucrările la Lotul 2 Brad-Ioneşti au fost recepţionate
de Mihaela PETROŞAN
Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), recepţia la terminarea lucrărilor pe DN 76, Lot 2: Brad - Ioneşti, km 35+432 - km 55+425 a fost efectuată. 
 
Odată cu analizarea calităţii lucrărilor care au făcut obiectul contractului „5R10b, km 35+432 - km 55+425 Brad - Ioneşti”, comisia a constatat că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ respectând reglementările în vigoare, astfel că sunt întrunite condiţiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranţă. 
„DN 76 a fost un proiect pe care l-am găsit blocat şi a trebuit să luăm măsuri imediate pentru deblocarea şi finalizarea acestuia. Am intensificat controalele şi am solicitat în permanenţă executarea lucrărilor ţinându-se cont de calitate şi de bună execuţie. Atât noi, compania, cât şi Ministerul Transporturilor ne-am asumat ca una dintre priorităţile noastre să fie executarea lucrărilor pe DN 76 astfel încât  la finele acestui an să se poată circula în condiţii normale de siguranţă şi confort”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNAIR SA.
Valoarea totală a contractului este de  64.990.352,16 lei fără TVA. Lucrările au fost realizate de Antreprenorul PORR BAU GmbH şi beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepţie a acestora.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter