11.12.2016,  20:29:41 | 0 comentarii | 4370 vizualizari
CJ Hunedoara / Cotizaţie mai mare pentru SMURD Hunedoara
de Mihaela PETROŞAN
De la 1 ianuarie 2017, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va achita o cotizaţie de 3 lei pentru fiecare locuitor al judeţului, faţă de 2 lei pentru fiecare locuitor cât s-a plătit până acum, în vederea susţinerii activităţii Asociaţiei Salvital, cea care gestionează funcţionarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) Hunedoara. 
 
Proiectul de hotărâre a fost aprobat în şedinţa de vineri, 9 decembrie 2016, de consilierii judeţeni. Sumele de bani suplimentare vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor de organizare, funcţionare şi dezvoltare a SMURD Hunedoara, precum şi pentru majorarea salariilor paramedicilor.
„Cotizaţia de până acum nu acoperea toate cheltuielile. Nici actuala majorare nu va acoperi toate diferenţele, pentru că mai este nevoie de bani pentru investiţii, astfel încât ambulanţele să funcţioneze ireproşabil”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele CJ Hunedoara. De asemenea, printr-un alt proiect de hotărâre CJ Hunedoara a aprobat plata diferenţei de 300.000 lei datorată de instituţia judeţeană către Asociaţia Salvital pe anul 2016, precum şi plata ultimei tranşe aferente debitului restant din anii trecuţi în sumă de 391.124 lei, rezultând un total de 691.124 lei.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter