12.12.2016,  14:08:59 | 0 comentarii | 915 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Nu a uitat, i-a vizitat! Nici copiii de la Casa Pollicino nu l-au uitat pe el
de Alina PIPAN

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi face în fiecare an același gest frumos, acela de a le găti copiilor de la Casa Pollicino, sub supraveghere, cu marele ajutor al bucătăreselor de la centru. Este de aplaudat totuși că nu a făcut acest gest în timpul campaniei, pentru a nu da apă la moară reproșurilor, și mai este de admirat că nu uită să treacă pe la copiii de la Casa Pollicino, măcar o dată pe an. Acest exercițiu de relaționare aduce plus imagine nu doar primarului, cum s-ar crede, ci și acestui centru, pentru că atrage atenția opiniei publice, amintește de lucrurile absolut fabuloase pe care colectivul centrului de formare le face pentru toată Valea Jiului. Primăria Petroșani este singura din Valea Jiului care susține și colaborează cu ONG-urile și asociațiile non-profit care asigură servicii de protecție socială, atât de necesare unei comunități.

”În fiecare an mă regăsesc în mijlocul echipei de la Casa Pollicino, în zilele premergătoare Crăciunului, să pregătesc alături de bucătăresele casei tradiţionalele sarmale pentru copiii de aici.

Îi felicit pe cei de la Pollicino, care au grijă ca toate să meargă bine la acest centru, pe bucătăresele care sunt devotate şi, de fiecare dată, vin cu mare drag”, a menționat primarul.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter