12.12.2016,  16:56:27 | 0 comentarii | 805 vizualizari
Concert extraordinar / „Colind din suflet de român”
de Mihaela PETROŞAN
În ultima şedinţă, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara s-a asociat cu Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România în vederea realizării în comun a unui proiect de interes judeţean.
 
Astfel, consilierii judeţeni au aprobat susţinerea asocierii cu suma de 10.000 lei, precum şi conţinutul cadru al Acordului de asociere pentru realizarea proiectului.
În fapt, Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România organizează, la Deva, sub titlul „Colind din suflet de român”, un concert extraordinar de colinde.
Potrivit organizatorilor, concertul este destinat să aducă publicului hunedorean zestrea spirituală nepreţuită a colindului autentic în preajma Sărbătorilor de Iarnă din acest an.
Concertul „Colind din suflet de român” se va desfăşura în data de 19 decembrie 2016 în sala Teatrului de Artă din Deva, începând cu ora 18:00. 
Suma aprobată de consilierii judeţeni va fi utilizată pentru efectuarea cheltuielilor cu onorarii pentru artiştii implicaţi în realizarea evenimentului, cheltuielile de cazare, masă şi transport.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter