13.12.2016,  16:01:42 | 0 comentarii | 803 vizualizari
La AJOFM / Ziua Porţilor Deschise
de Mihaela PETROŞAN
Vineri, 16 decembrie 2016, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara organizează Ziua Porţilor Deschise.
 
Acţiunea se va desfăşura în reţeaua teritorială a agenţiei, respectiv în locaţiile din Deva, Brad, Simeria, Orăştie, Călan, Haţeg, Hunedoara, Petroşani, Lupeni şi Vulcan, între orele 9 - 13. 
Cu prilejul Zilei Porţilor Deschise, la sediile teritoriale ale AJOFM Hunedoara, precum şi la Centrele de Formare Profesională din Deva şi Petroşani, sunt organizate activităţi dedicate acestui eveniment.
Astfel, vineri, toţi cei interesaţi pot vizita sediile AJOFM Hunedoara şi pot afla diverse informaţii utile.
„Preocuparea permanentă a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a instituţiilor subordonate este de a-şi adapta, dezvolta şi promova continuu serviciile oferite atât angajatorilor, cât şi şomerilor sau persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în sensul facilitării accesului acestora pe piaţa forţei de muncă, servicii referitoare la măsurile active de ocupare, respectiv orientare, consiliere, mediere”, a declarat Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara. 
 
În fiecare an, în data de 10 decembrie, se aniversează Ziua Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Alegerea acestei date se datorează împlinirii în acest an a 18 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter