15.12.2016,  21:49:15 | 0 comentarii | 788 vizualizari
La AJOFM Hunedoara / Sesiune de comunicare
de Mihaela PETROŞAN
Începând cu luna decembrie, prin aprobarea unei hotărâri de guvern din noiembrie 2016, măsurile de stimulare a ocupării au devenit mai atractive pentru sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă. 
 
Cele două categorii de beneficiari ai serviciilor oferite de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă vizează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori. 
În cadrul campaniei de informare a beneficiarilor Serviciului Public de Ocupare, miercuri, 14 decembrie 2016, a avut loc la sediul AJOFM Hunedoara sesiunea de comunicare cu tema „Modificări aduse legii nr. 76/ 2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi al ocupării forţei de muncă”, dedicată angajatorilor din judeţul Hunedoara.
La această acţiune, organizată de AJOFM Hunedoara, au fost prezenţi 15 angajatori. Temele de discuţie au cuprins introducerea de noi servicii acordate şomerilor, creşterea cuantumului primelor de mobilitate (prima de încadrare şi prima de instalare), modificarea modalitaţii de acordare a primelor de mobilitate, introducerea primei de activare, creşterea subvenţiile acordate agenţilor economici pentru angajarea şomerilor. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter