15.12.2016,  21:53:29 | 0 comentarii | 715 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Spectacol caritabil oferit de voluntarii Crucii Roşii
de Gheorghe OLTEANU
Ieri, voluntarii de la subfiliala de Cruce Roşie din Vulcan au fost protagoniştii unui eveniment petrecut, an de an, la vremea aceasta. „Cadouri de Crăciun pentru copiii abandonaţi şi bunicii uitaţi” s-a numit spectacolul care a început la ora amiezii pe scena Cinematografului „Luceafărul”.
 
Cel care este sufletul
acţiunii şi i-a mobilizat pe voluntarii de la Crucea Roşie vulcăneană la acest demers este Daniel „Galego” Halastauan. Acum, avându-l lângă el pe bunul său prieten Toma Coconea, „Galego” a lansat un apel celor care vor să le vină în ajutor copiilor lăsaţi de izbelişte şi vârstnicilor uitaţi de ai lor. O mie de pachete cu diferite cadouri ambalate în cutii frumos colorate şi-au propus să adune voluntarii. Cadouri care, apoi, vor ajunge şi la copiii din aşezămintele aflate în grija statului.
 
Cu banii care se vor strânge
la spectacol se vor cumpăra alimente şi dulciuri care, aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, le vor fi oferite familiilor sărace din Vulcan în preajma Crăciunului. Şi de data asta sala cinematografului a fost plină, dovadă că vulcănenii nu rămân indiferenţi atunci când este nevoie să-i ajute pe semenii lor mai necăjiţi.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter