18.12.2016,  10:23:20 | 0 comentarii | 800 vizualizari
Evenimente sportive susţinute de Primăria Deva
de Mihaela PETROŞAN

La sfârşitul săptămânii trecute, într-o şedinţă convocată de îndată, consilierii locali din Deva au aprobat două proiecte de hotărâre pentru susţinerea unor evenimente sportive deosebite.

 

Astfel, prin primul dintre proiecte a fost aprobată participarea Consiliului Local Deva, în calitate de coorganizator alături de Asociaţia Champions Club Karate Do, la „Gala Moş Crăciun”.

Evenimentul sportiv se va desfăşura în perioada 17-23 decembrie 2016, pentru organizarea acestuia Primăria Deva contribuind cu suma de 5.000 de lei. Banii vor fi folosiţi de către Asociaţia Champions Club Karate Do, pentru achiziţionarea unor pachete cu dulciuri. În cadrul evenimentului va avea loc o competiţie demonstrativă de karate, organizatorii urmărind promovarea sportului hunedorean, dar şi atragerea de noi practicanţi de karate.

Printr-un alt proiect de hotărâre, consilierii locali deveni au aprobat participarea Consiliului Local, în calitate de coorganizator alături de Asociaţia Fotbal Club Cetate Deva, în vederea organizării evenimentului „Cupa Cetăţii”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 26 decembrie 2016 - 15 ianuarie 2017.

„În cadrul Asociaţiei Fotbal Club Cetate Deva este înfiinţată o grupă de juniori cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani care participă la numeroase competiţii pe raza municipiului Deva, fiind legitimaţi în cadrul acestui club. Evenimentul Cupa Cetăţii constă în organizarea de meciuri amicale între cluburile de copii de aceiaşi vârstă din alte localităţi ale judeţului Hunedoara. Cupa Cetăţii se va desfăşura la balonul din apropierea Stadionului municipal Deva şi se doreşte să fie un eveniment de mare interes pentru promovarea şi încurajarea tinerilor sportivi ai municipiului”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre.

Primăria Deva va aloca pentru acest eveniment suma de 2.500 de lei. Din aceşti bani vor fi cumpărate echipamente sportive şi genţi sport.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter