18.12.2016,  10:25:58 | 0 comentarii | 598 vizualizari
Organigrama Primăriei Petroşani / Să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimica
de Alina PIPAN

Structura organizatorică a Primăriei Petroşani respectă cerinţele privind numărul de posturi în vederea constituirii compartimentelor, precum şi numărul maxim de funcţii de conducere în procent de 12 la sută din numărul total de posturi aprobate.

 

Pentru a putea asigura un post de consilier la Impozite şi Taxe şi unul la Administrativ, se desfiinţează două posturi din  aparatul de specialitate al primarului: unul de şofer  şi altul de referent de la Relaţii publice.

De asemenea, se modifică două grade profesionale ale altor două funcţii din primărie. Astfel, se pot asigura două posturi necesare: unul de consilier juridic, grad profesional I la Serviciul urmăriri, încasări, şi executare silită, impozite şi taxe locale, plus unul de inspector de specialitate debutant  la Compartimentul administrativ şi gestiune.

Toate aceste modificări şi rocade au loc pentru a asigura funcţionarii necesari aparatului administrativ, dar fără a modifica numărul de personal din cadrul aparatului de specialitate al primarului, în conformitate cu numărul total de posturi aprobat pri HCL  64/2015.

Aparatul are 169 de posturi, din care două de demnitate publică, o funcţie publică numită, 16 posturi de conducere, 111 funcţii de execuţie, două funcţii contractuale de conducere şi 37 funcţii contractuale de execuţie.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter