19.12.2016,  17:34:02 | 0 comentarii | 337 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Campanie online / Alegi să preţuieşti sau să striveşti?
de Mihaela PETROŞAN
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP), în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România, a lansat în data de 16 decembrie 2016 campania online de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”.
 
Potrivit datelor oficiale, campania urmăreşte reducerea cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la cauzele şi efectele acestui fenomen infracţional. 
„Grupul ţintă principal este format din utilizatorii de facebook de gen masculin, grupul ţintă secundar este format din utilizatorii de facebook de gen feminin care pot deveni victime traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, iar grupul ţintă general este reprezentat de publicul larg, utilizator de informaţie online”, informează organizatorii campaniei.
Mesajul campaniei constă într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale: „Nu plăti pentru sex! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”.
În cadrul campaniei va fi lansat şi un concurs pentru cei mai activi utilizatori.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter