20.12.2016,  21:08:39 | 0 comentarii | 382 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Pentru elevii Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” Petroşani / Zi plină de emoţii
de Ziarul Vaii Jiului
Bucuria  sărbătorilor  de iarnă a început şi în şcoala noastră, Şcoala Sanitară Postliceală  „Carol Davila” Petroşani. Profesorii şi elevii au simţit puţin din farmecul ei şi frumuseţile marii sărbători a Naşterii Domnului.
 
Având în vedere că, încet-încet, Crăciunul ne bate la uşă, Moş Crăciun a fost prezent alături de colindătorii anului I AMG. Aceştia ne-au amintit de emoţia Crăciunului şi au reuşit să încânte pe cei prezenţi, fiind răsplătiţi cu cuvinte de laudă, dar şi cu cozonaci, după datina românească.
N-am uitat însă, ca în fiecare an, nici de prietenii noştri din cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Petrila, pe care i-au vizitat în data de 19 decembrie 2016 un grup de elevi ai Şcolii, însoţiţi de reprezentanţii Societăţii Doamnelor de Hunedoara şi ai Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” Petroşani:  prof. Gabriela-Mariana Stanca (preşedinte al asociaţiei şi director al Şcolii), prof. Rodica Ronai, vicepreşedinte al asociaţiei şi director educativ al Şcolii şi prof. Maria Vişan (cadru didactic delegat de Consiliul Profesoral pentru relaţia cu Consiliul Elevilor).
Elevii din anul I calificările profesionale Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie au procurat ei înşişi dulciuri în valoare totală de 662,60 lei cuprinzând cozonaci, figurine de ciocolată Moş Crăciun, suc Tedi, clementine, mere şi bomboane de Crăciun, au pregătit 45 de pachete şi le-au înmânat personal bunicuţilor, cântându-le, împreună cu Moşul, multe din frumoasele noastre colinde.   
În beneficiul persoanelor asistate au fost achiziţionate – din fondurile S.D.H., din partea cadrelor didactice ale Şcolii şi a familiei Georgescu din Canada – şi donate Centrului, obiecte de igienă personală (pampers, săpun lichid) precum şi obiecte de inventar (cuptor cu microunde, maşină de tocat electrică, mixer, prăjitor de pâine, termometre) în valoare de 879,71 lei.
Derulată în cadrul proiectului educaţional „O mână de ajutor celui singur”, acţiunea a adus din nou bucurie, multe emoţii, un zâmbet şi noian de amintiri persoanelor asistate din Centru dar şi nouă, celor care le-am călcat pragul. 
Prof. Gabriela-Mariana STANCA


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter